Voleybol Naz Aydemir Akyol'un fotoğrafı sosyal medyaya düştü! 'Böyle anlaşmamıştık'

Naz Aydemir Akyol'un fotoğrafı sosyal medyaya düştü! 'Böyle anlaşmamıştık'

15.10.2022 - 11:59 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'na veda eden ve Fenerbahçe'den ayrılan Naz Aydemir Akyol bu sezon THY'de forma giyecek. Üniversite hayalini gerçekleştiren Akyol, bir yandan idmanlara bir yandan derslere giriyor. Fotoğrafı sosyal medyaya düşen Naz'dan esprili bir cevap geldi.

Naz Aydemir Akyolun fotoğrafı sosyal medyaya düştü Böyle anlaşmamıştık

Filenin Sultanları'na veda eden ve Fenerbahçe'den ayrılan Naz Aydemir Akyol bu sezonu THY'de geçirecek. Akyol bir yandan idmanlara devam ederken bir yandan üniversite derslerine girmeyi ihmal etmiyor. Fotoğrafı sosyal medyaya düşen Naz'dan esprili bir cevap geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE VEDA ETTİ
Kariyerinde şimdiye dek 9 lig şampiyonluğu elde ederek kırılması güç rekoru elinde bulunduran Naz, çift haneli rakamlara ulaşmaya çok yaklaşmıştı.

Son olarak Vakıfbank ile final serisinde karşılaşan Fenerbahçe Opet, 5 maç üzerinden oynanan seriyi 3-2 kaybederek şampiyonluğu rakibine kaptırdı. Serinin 4. maçında setler 2-0 iken kariyerindeki 10. şampiyonluğa çok yaklaşan Naz'ın bu hayali gerçekleşmedi.

THY İLE ANLAŞTI
Fenerbahçe Opet'ten ayrılan deneyimli pasör Naz Aydemir Akyol Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Naz Aydemir Akyolun fotoğrafı sosyal medyaya düştü Böyle anlaşmamıştık

ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI
Daha öncesi Ümit Avcı'ya verdiği röportajda Akyol, "Ben bu sene üniversite sınavına girmeyi planlıyorum. Şu anda da aslında uzaktan eğitim ile çocuk gelişimi okuyorum ama uzun zamandır psikoloji okumanın hayalini kuruyordum. Bir şekilde başarıp, kazanır ve kendimi geliştirebilirsem, sporculuk sonrası alt yapıdaki çocuklarla çalışmayı planlıyorum. Uzun soluklu bir plan, kendime yatırım yapmamı gerektiren bir plan ama hedefim bu." ifadelerini kullanmıştı

Haberin Devamı

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDE OKUYOR
Reklamcılık Bölümü mezunu Naz Aydemir Akyol; ikinci lisans öğrenimini psikoloji üzerine yapıyor. Akyol paylaşımında üniversite haberi şöyle duyurdu: Acıbadem Üniversitesi’nde benimle birlikte psikoloji okuyacak arkadaşlarım; şimdiden anlaşalım. Notlarınıza talibim, arada kaçırdığım derslerin de özetini geçebilirseniz çok sevinirim. Kekler, börekler, kahveler benden!

Bir kullanıcının "Hocam Vakıf’la maçımız var arkadaş yerime imza atsa olur mu?" yanıtına Akyol, "Evrakta sahtecilikten başımıza iş almayalım?" dedi.

Başka bir takipçisinin "Önce rakiplerin psikolojisini bozdu, şimdi düzeltecek" esprisine gülerek yanıt verdi.

Naz Aydemir Akyolun fotoğrafı sosyal medyaya düştü Böyle anlaşmamıştık

İDMAN SONRASI DERSE KATILDI
Yeni sezon öncesi THY ile hazırlıklarını sürdüren Akyol, derslerini de ihmal etmiyor. Zaman zaman sınıf arkadaşlarıyla etkileşime geçen Akyol bu sefer uzaktan bağlandığı derste ortaya çıktı. Bir takipçisinin paylaştığı fotoğrafta Naz'ın idman sonrası soyunma odasından derse katıldığı görüldü.

Haberin Devamı

Fotoğrafını gören Naz Akyol buna kayıtsız kalamadı. Akyol yaptığı esprili paylaşımda "Ama böyle anlaşmamıştık arkadaşlar, bir dahakine söyleyin de poz vereyim" cevabını verdi.

Paylaşımının altına bir takipçisi "Zorlu şartlarda soyunma odasından derse katılan koca yürekli kraliçe be" ifadelerini kullandı.

'CENK'İ 3 KEZ REDDETTİM'
Naz Aydemir Akyol, basketbolcu eşi Cenk Akyol ile tanışma hikayesini Instagram canlı yayınında açıkladı ve Cenk'i 3 kez reddettiğini söyledi. 29 yaşındaki başarılı voleybolcu, eşi Cenk Akyol ile başlayan birlikteliklerini şu sözlerle anlattı: "Aynı okulda okuyorduk. Kendisi okulun popüler basketbolcusuydu. Ben ise, kendisinden 3 yaş küçük bir kız çocuğuydum. O dönem kendisine platonik hisler besliyordum. Bundan Cenk haberdar değildi. Gününü gün ediyordu. Gel zaman git zaman; o küçük kız çocuğu, büyüdü serpildi. güzelleşti... Birden bire Cenk Akyol'un bu durum dikkatini çekti. Ardından bana aracılar vasıtasıyla haberler gönderdi. Kendisi gelmediği için ben 3 kez Cenk'i reddettim. Mesaj atmasının ardından buluştuk. O buluşmanın ardından şu an bu durumdayız" dedi.

Haberin Devamı

Naz Aydemir Akyolun fotoğrafı sosyal medyaya düştü Böyle anlaşmamıştık

MİLLİ TAKIMA VEDA ETTİ
Naz Aydemir Akyol, A Milli Takım 'a veda ettiğini açıklamıştı

31 yaşındaki voleybolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım Milli formama artık veda vakti" ifadelerini kullandı.

İşte Naz Aydemir'in veda açıklaması;

Birlikte geçirdiğimiz çok zor bir yılın son dakikalarına girerken, tüm kalbimle, ülkemiz ve tüm dünyamız için sağlık, eşit yaşam ve eğitim hakkı, çocuklarımız için umut dolu bir dünya diliyorum.

2022'ye sayılı dakikalar kala kendi spor hayatımla ilgili bir bilgiyi de sizlerle paylaşmak istedim.

'ARTIK VEDA VAKTİ'
Benim için 2004 yılından bu yana çok büyük gururla taşıdığım Milli formama artık veda vakti. 17 sene oyunca çalışma fırsatı bulduğum Federasyon Başkanları ve yöneticilerime, teknik ekip, sağlı k ekibi ve gururla formayı birlikte terlettiğim takım arkadaşlarıma; Pamir'in doğumundan sonra bana her türlü imkanı ve kolaylığı sağlayan Sayın Federasyon Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu'na; ve her maçımızda desteklerinihiçbir zaman esirgemeyen Türk halkına her şey için teşekkür ederim

Haberin Devamı

Yazarlar