Fenerbahçe Nazım Sangare sonrası Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Transfer için anlaşma sağlandı

Nazım Sangare sonrası Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Transfer için anlaşma sağlandı

14.09.2023 - 20:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen Nazım Sangare ile yollar karşılıklı anlaşma sonucunda ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulması beklenmeyen genç oyuncunun transferi konusunda Süper Lig ekibiyle prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

Nazım Sangare sonrası Fenerbahçede bir ayrılık daha Transfer için anlaşma sağlandı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer döneminin son günlerinde peş peşe vedalar yaşanmaya başladı. Sarı-lacivertlilerden resmi olarak ayrılan son isim Nazım Sangare oldu. Fenerbahçe'de Nazım Sangare'nin ardından bir ayrılığın daha yaşanmasının beklendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinde bu sezon forma şansı bulması beklenmeyen genç oyuncunun transferi konusunda Akdeniz ekibiyle prensipte anlaşma sağlandığı öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...

SERDAR DURSUN, KARAGÜMRÜK'E GİTTİ

Süper Lig devinde Umut Nayir ile Edin Dzeko transferleri sonrası forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertliler, tecrübeli forvetin transferi konusunda Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda oyuncularımızdan Serdar Dursun, Vavacars Fatih Karagümrük Kulübüne transfer olmuştur. Serdar Dursun’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

Nazım Sangare sonrası Fenerbahçede bir ayrılık daha Transfer için anlaşma sağlandı

ALTAY BAYINDIR, UNITED'LA ANLAŞTI

Fenerbahçe'nin tecrübeli eldiveni Altay Bayındır, Premier Lig devi Manchester United'a transfer oldu. Tecrübeli eldivenin satışından Fenerbahçe 5 milyon euro bonservis geliri elde etti. Altay Bayındır'ın bir sonraki satışından Fenerbahçe'nin yüzde 20 pay alacağı kaydedildi.

Tecrübeli eldivenin satış bedelinin 10 milyon euroyu geçmesi halinde Fenerbahçe'nin ayrıca 1 milyon euroluk bonus elde edeceği vurgulandı.

Nazım Sangare sonrası Fenerbahçede bir ayrılık daha Transfer için anlaşma sağlandı

NAZIM SANGARE İLE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe'de Nazım Sangare'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulması beklenmeyen tecrübeli oyuncu ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızın oyuncusu Nazım Sangare ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma ile sona erdirilmiştir. Nazım Sangare’ye bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe'den ayrılan Nazım Sangare, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı. Tecrübeli sağ bek, İstanbul temsilcisiyle sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Nazım Sangare sonrası Fenerbahçede bir ayrılık daha Transfer için anlaşma sağlandı

BURAK KAPACAK İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe'de forma şansı bulması beklenmeyen Burak Kapacak konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı için bir süredir transfer görüşmelerinde bulunan Adana Demirspor geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasındaki görüşmeler sonucunda tarafların prensip anlaşmasına vardığı aktarıldı. Sarı-lacivertliler ve Mavi Şimşekler arasında son görüşmelerin yapıldığı, transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanmasının beklendiği kaydedildi.

Nazım Sangare sonrası Fenerbahçede bir ayrılık daha Transfer için anlaşma sağlandı

ZIMBRU MAÇINDA 10 DAKİKA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Burak Kapacak'a bu sezon sadece Zimbru ile oynanan rövanş maçının son 10 dakikasında şans verdi. 23 yaşındaki sağ kanat, diğer müsabakalarda kadroya dahil edilmedi.

Bursaspor altyapısında futbola başlayan Burak Kapacak, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 350 bin euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Genç oyuncu, geride kalan sezonu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçirmişti.

Burak Kapacak'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 900 bin euro.

Haberin Devamı