Beşiktaş Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu

Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu

29.03.2024 - 09:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'taki müthiş performansının ardından A Milli Takım'dan davet alan ve devlerin radarına takılan Semih Kılıçsoy ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı.

Ne yaptın Şenol Güneş Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaşı yakıyordu

Beşiktaş’ta bu sezon yaptığı çıkış ile Avrupa takımlarını peşine takan Semih Kılıçsoy ile ilgili flaş bir gelişmeye ulaşıldı. Buna göre geçtiğimiz yaz transfer döneminde genç futbolcuyu Kocaelispor’un istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Körfez ekibinin, o dönem bulunduğu teklif doğrultusunda Semih’i bonservisiyle birlikte almak için teklif yaptığı bildirildi. Ayrıca o dönem yeşil-siyahlı ekibin hocası olan Ertuğrul Sağlam’ın da Semih’i kadrosunda görmek için büyük çaba verdiği öğrenildi.

Ne yaptın Şenol Güneş Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaşı yakıyordu

ŞENOL GÜNEŞ GİDİŞİNE ONAY VERDİ

Sonrasında ise Beşiktaş’ı çalıştıran dönemin teknik direktörü Şenol Güneş’in de 18 yaşındaki oyuncunun gidişine onay verdiği bilgisine ulaşıldı. Ancak transferin gerçekleşmesine ramak kala altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi’nin, sürece müdahale ettiği bildirildi. Semih’in gideceği haberini alan Ekşi, söz konusu süreçte yöneticiler Emre Kocadağ ve Seyit Ateş ile bir araya geldi ve bu transferin gerçekleşmemesini istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Ekşi, önce ikiliyi ikna etti. Sonrasında ise Ateş ve Kocadağ dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşme sağladı. Yoğun trafik sonrasında Semih’in takımdan gönderilmesi konusu askıya alındı.