Turkish Airlines Euroleague Nigel Hayes Davis: En iyi oyunumuzu ortaya koymamız lazım!

Nigel Hayes Davis: En iyi oyunumuzu ortaya koymamız lazım!

23.05.2024 - 20:22 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four öncesi düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko'dan Nigel Hayes Davis açıklamalarda bulundu.

Nigel Hayes Davis: En iyi oyunumuzu ortaya koymamız lazım

Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarından Nigel Hayes Davis, Turkish Airlines EuroLeague Final Four aşaması öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

En iyi performanslarını sergilemek istediklerini belirten Nigel Hayes Davis, "Öncelikle herkesi tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Koçun da söylediği gibi en iyi oyunumuzu ortaya koymamız lazım. Avrupa’nın en iyi dört takımı mücadele edecek. Hiçbir takım yenilmez bir takım değil. Dolayısıyla biz de Fenerbahçe taraftarlarını gururlandırmak için elimizden gelen en iyi performansı ortaya koymaya çalışacağız" dedi.

Rekor kırdığı maça dair soruya Nigel Hayes Davis, "Koç ilk geldiği günden itibaren bize gerçekten büyük bir güven verdi ve güven aşıladı. Rekorlarla ilgili olarak çok iyi bir ay geçirdiğimizi düşünebilirim o dönemde. Müthiş takımlara karşı çok önemli başarılar elde ettik. Tabii ki benim o bireysel rekorumla ilgili olarak evet çok iyi bir maç oldu ama burada önemli olan bizim hep birlikte olmamız, bir takım olarak performans sergilememiz ama günün sonunda Final Four’da ne olacağını asla kestiremezsiniz. Burada bir sayıyla bile kazanmak çok önemli" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Nigel Hayes Davis son olarak şu sözleri dile getirdi:

"Evet söylediğim gibi burada önemli olan bulunduğun durumun tadını çıkarmak, geldiğin noktanın onun keyfini sürmek ama bunu yaparken de mütevazı olmak gerekiyor. Şu anda Final Four’dayız. Bu maçlarda Kostas’ın da söylemiş olduğu gibi ayrıntılar son derece önemli. Ortadaki topları kapmak için kendini kim atacak yerden yere, ribaundları kim çekecek, en az hatayı kim yapacak. Evet, bir maçı kaybettiğiniz zaman ‘belki de o mücadeleyi koymayı o ribaund için mücadele etmeliydim’ diye düşünürsünüz. İkinci Final Four’um. Barcelona’da da bir Final Four mücadelem olmuştu ama burada büyük bir sabırsızlıkla beklediğimi söyleyebilirim. Koçun da söylediği gibi en iyi performansımı ortaya koymaya çalışacağım. Bazen antrenman yapamazsınız, yaparsınız-yaparsınız sonra maç günü gelir ve o maç gününde de en önemli olan o biriktirdiklerinizi sahaya yansıtabilmektir. Umarım ben de en iyi performansımı yarın ortaya koyarım ve takımımın finale yükselmesine yardımcı olurum."