Fenerbahçe Nihat Kahveci: Ali Koç'a sesleniyorum, Jesus ne yaptı devre arasında?

Nihat Kahveci: Ali Koç'a sesleniyorum, Jesus ne yaptı devre arasında?

04.01.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Eski Milli futbolcu ve yorumcu, karşılaşmayı değerlendirirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Nihat Kahveci: Ali Koça sesleniyorum, Jesus ne yaptı devre arasında

Fenerbahçe Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. TRT Spor'da konuşan Eski Milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin ilk yarı ile ikinci yarıdaki oyunundaki değişimden bahsetti.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Nihat Kahveci, Jorge Jesus hakkında dikkat çeken sözler dile getirirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Nihat Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarı Antalyaspor, ikinci yarıda Fenerbahçe galibiyeti hak etti. Fenerbahçe ikinci yarıdaki oyunu neden ilk yarıya taşıyamadı o tartışılır. Fenerbahçeli taraftarlar ilk yarıdaki oyuna bakınca biz haftasonu ne yapacağız dedi, ikinci yarıya bakınca işte bizim takım bu dedi."

'FENERBAHÇE İLK YARIDA KÖTÜ DİYORUZ AMA...'

"Fenerbahçe ilk yarıda kötü diyoruz ama 2 topu direkten döndü. King üst direkten dönen topu o kadar çabuk dönüp şut attı ki, Serdar'ın kafası da öyle. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım Fenerbahçe çünkü yıldızlar topluluğu"

Haberin Devamı

Nihat Kahveci: Ali Koça sesleniyorum, Jesus ne yaptı devre arasında

MAÇIN KIRILMA ANI

"Maçın kırılma anı 14'te Wright golü attı, 19'da Bünyamin arka direkte tereddüt etti. 2-0'ı bulsa Antalyaspor, Fenerbahçe belki daha zor çevirirdi belki de çeviremezdi. Belki berabere biterdi, Antalyaspor belki 3'ü aramaya daha çok giderdi"

'ALİ KOÇ'A SESLENİYORUM'

"VAR kayıtlarının bile bu kadar açık şekilde verildiği bir ortamda Jesus devre arasında futbolcularıyla ne konuşuyor ben görmek istiyorum. Fenerbahçe yayınlasın devre arası konuşmasını Jesus'un. Ne oldu çünkü? İlk yarı siyah, ikinci yarı beyaz. Emre uçuyor, King şutunu çekiyor. Jesus ne yaptı devre arasında, Ali Koç'a sesleniyorum"

 

Yazarlar