Fenerbahçe Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri: Dua etsin İrfan Can Kahveci sakat

Nihat Kahveci'den olay Cengiz Ünder sözleri: Dua etsin İrfan Can Kahveci sakat

28.02.2024 - 08:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendiği karşılaşmayı Nihat Kahveci değerlendirdi. Cengiz Ünder'in kötü oyununu eleştiren Kahveci, Serdar Dursun ve Bonucci için de ayrı parantez açtı.

Nihat Kahveciden olay Cengiz Ünder sözleri: Dua etsin İrfan Can Kahveci sakat

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenildi. Kupaya havlu atan Fenerbahçe'nin performansını Nutspor YouTube kanalında ünlü yorumcu Nihat Kahveci değerlendirdi.

Haberin Devamı

Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe ile ilgili yorumları şöyle:

Böyle bir dönemde ivme yukarıya doğru olması gerekirken, Fenerbahçe'nin bugünkü futbolu sıfır! Bu maç kime yazar arkadaşlar, İsmail Hoca'ya mı futbolculara mı? Galatasaray geldi buraya 3-0 kazandı, 15 dakikada fişi çekti ama Fenerbahçe nasıl başladı, uyuyarak başladı. Cengiz'in arka direkte vurduğu gol olsa farklı bir maç olurdu.

Fenerbahçe resetlemeli. Bugünkü kadrodan Serdar'ın ve Bonucci'nin oynaması çok zor. Ben sana söyleyeyim Cengiz Ünder şuan için 2 maç üzerinden dua etsin İrfan Can Kahveci sakat, bu oyunla oynayamaz.

Bu arada çıkarken ıslıkladı falan diyorlar, Fenerbahçe taraftarının ıslıkladığını düşünmüyorum ben. Böyle 1.5 maç kötü oynadı diye de ıslıklandığını ben tahmin etmiyorum. Osayi'nin Fenerbahçe kariyerinde sol bek oynadığını hatırlamıyorum ama İsviçre'ye karşı sol bek oynayan Mert Müldür takımın en iyisiydi. Benim hafızamda bu var.

Yazarlar