Turkish Airlines Euroleague Obradovic'i reddetti! Nikola Mirotic'in yeni takımı belli oldu

Obradovic'i reddetti! Nikola Mirotic'in yeni takımı belli oldu

03.08.2023 - 16:18 | Son Güncellenme:

Barcelona’dan ayrılmasının ardından yeni takımı büyük merak konusu olan ve transferi tartışmaları beraberinde getiren yıldız basketbolcu Nikola Mirotic’in yeni adresi belli oldu.

Obradovici reddetti Nikola Miroticin yeni takımı belli oldu

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Barcelona’dan ayrılmasının ardından Partizan ve Kızılyıldız başta olmak üzere Olympiakos, Panathinaikos ve Monaco ile anılan Nikola Mirotic'in yeni adresi resmen açıklandı.

Haberin Devamı

OBRADOVİC'Lİ PARTİZAN'I REDDETTİ

Mirotic'in Barcelona sonrası efsane başantrenör Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Sırp ekibi Partizan'da kariyerine devam etmesi bekleniyordu. Ancak yıldız basketbolcu, Partizan haberlerinin çıkmasıyla tehditler aldığını söylerken kariyerine Sırbistan’da devam etmeyeceğini de duyurmuştu.

Partizan ve Kızılyıldız ile de görüşen fakat sonrasında açıklama yaparak Belgrad’da oynamayacağını söyleyen Mirotic, Olympiakos, Panathinaikos ve Monaco ile de anlaşmaya varamamıştı.

Tecrübeli uzunun merak edilen yeni adresi sonunda resmiyet kazandı.

RESMEN AÇIKLANDI

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Olimpia Milano transferde bombayı patlattı. İtalyan ekibi, Barcelona’dan ayrılan Nikola Mirotic’i kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

İtalyan ekibi sosyal medya hesabından paylaştığı görselle Mirotic transferini resmen duyurdu.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Yıldız basketbolcu, geçtiğimiz sezon EuroLeague'de 15.4 sayı, 4.3 ribaund ve 1.2 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

KARİYERİ

Kariyerine Real Madrid ile başladıktan sonra NBA’in yolunu tutan Mirotic; Chicago Bulls, Milwaukee Bucks ve New Orleans Pelicans formalarıyla toplam 359 maça çıktı. Ardından Avrupa’ya Barcelona formasıyla dönen yıldız oyuncu, dört sezondur Katalan ekibinde mücadele ediyordu.