Fenerbahçe Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık kapıda! Yıldız futbolcuya gelen teklif ortaya çıktı

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık kapıda! Yıldız futbolcuya gelen teklif ortaya çıktı

03.08.2023 - 15:49 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal önderliğinde şampiyonluk hasretine son vermek için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de beklenmedik bir ayrılık yaşanabilir. Yıldız futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen transfer teklifi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık kapıda Yıldız futbolcuya gelen teklif ortaya çıktı

Transfer sezonuna adeta fırtına gibi giren Fenerbahçe, yıldız isimleri art arda renklerine bağlamıştı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın istekleri doğrultusunda kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılırken Fenerbahçe'de beklenmedik bir veda da yaşanabilir.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR ART ARDA

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. Attila Szalai, Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile anlaşmaya vardı. Braga, Bruma'nın bonservisi için 6 milyon 500 bin euro ödedi. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Mbwana Samatta'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık kapıda Yıldız futbolcuya gelen teklif ortaya çıktı

Sarı-lacivertlilerde genç futbolcular Tiago Çukur ve Ertuğrul Çetin kiralık olarak takımdan ayrıldı. Sözleşmeleri sona eren Dimitris Pelkas ve Enner Valencia ile yollar ayrıldı.

PEDRO KİRALIK OLARAK GREMİO'DA

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha yaşandı. Kadroda düşünülmeyen Joao Pedro, Brezilya ekiplerinden Gremio'ya kiralık olarak transfer oldu. Gremio, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Brezilya asıllı İtalyan santrfor için sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Önceki gün ülkesine giden deneyimli golcü, 3,5 milyon euro satın alma opsiyonu ve bonuslar karşılığında Gremio’ya kiralandı.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık kapıda Yıldız futbolcuya gelen teklif ortaya çıktı

ROSSİ'DEN 5.6 MİLYON DOLARLIK BONSERVİS

Sarı-lacivertli ekipte Pedro'nun yanı sıra Diego Rossi'yle yollar ayrıldı. Uruguaylı kanat oyuncusu MLS ekiplerinden Columbus Crew SC'ye transfer oldu. Sarı-lacivertliler, Uruguaylı oyuncunun transferinden 5 milyon 630 bin dolar bonservis bedeli ve 1 milyon dolarlık bonus elde edileceğini duyurdu.

BATSHUAYI İÇİN 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'de yakın zamanda bir ayrılık daha yaşanması bekleniyor. Belçikalı golcü Michy Batshuayi için İngiltere'den 6 milyon Euro'luk bir teklif geldi.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık kapıda Yıldız futbolcuya gelen teklif ortaya çıktı

FENERBAHÇE'NİN TALEBİ 10 MİLYON EURO

Ancak Fenerbahçe'nin 6 milyon Euro'luk teklifi kabul etmediği ve bu rakamın 10 milyon Euro'ya çıkarılmasını istediği belirtildi.

GELECEK YAZ BOŞA ÇIKIYOR

Fenerbahçe'ye geçen yaz transfer olan 29 yaşındaki yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Geçen sezon toplamda 32 maçta görev alan Batshuayi, 20 gol atıp 2 kez de asist yapmıştı. Belçikalı golcü bu sezon ise Konferans Ligi'nde iki açta 72 dakika görev aldı ve 2 gole imza attı.

Haberin Devamı

Yazarlar