Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Antalyaspor şu an için puan sıralamasında 7. durumda. Bir ara çok daha yukarılara da çıkmışlardı. Takım halinde ön plana çıkmaları en güzel yanları...

Boffin gibi ligi iyi tanıyan bir kaleciye sahipler. Defansta Diego ve Celustka fizik gücü üstün, aynı zamanda da mücadele gücü de aşağıya kolay düşmeyen oyuncular. İkisi de kart cezalısı...

Fenerbahçe maçı öncesinde kendi sahalarında eksiklerine rağmen tempolu oynamak isteyecekler. Osmanlıspor'dan sonra kariyerini Antalyaspor da daha da parlatan Doukara maçta oynamayabilir . Ligde kendi pozisyonunu ender yaratan oyunculardan. Ve o kadar aşama kaydetti ki gelecek sezon çok daha istatistiklere ulaşabilir.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Mevlüt'ün de oynama şansı az. Bunun yanında Maicon ve Charles gibi takımın önemli asları da yok.

Fenerbahçe Giresunspor maçını kazanırken Mehmet Ekici ve Reyes'in performansları ilgi çekiciydi. Sezon başından beri Fenerbahçe kolay maç kazanamıyor. Oysa ki en kolay yapması gereken şey de bu.

Slimani top alamıyor; alsa da eski formunda değil. Frey ve Soldado ise hem mücadeleci hem de istekli. Ancak daha çok katkı vermeleri de gerek.

Forvet için Fenerbahçe alternatifler üretmeli...Mehmet Ekici'nin skora katkısı ve Valbuena'nın yardımları ile takım ilerde zorlanabilir.

Serdar Özkan'ın çabukluğu ve Hakan Özmert'in şutları unutulmamalı. Bu yüzden Fenerbahçe karşısında tüm güçleri orta saha da maçı almaya dönük olacak. Barrada ve william wainquer den bu maçta daha çok faydalanabilirler.

Fenerbahçe koşan bir orta saha yaratmalı Antalyaspor karşısında. Antalyaspor 'un bu maçta kanat oyuncularını durdurabilirlerse kazanma şansları yüksek...