Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Fenerbahçe aradığı forveti bir türlü bulabilmiş değil. A sınıfı golcüler,B sınıfı golcüler.. Önemli olan üst seviye' ye çıkmaya aday santraforu bulup parlatmak. Bast Dost bilinen bir isim.Gelirse katkı verir ama gelmezse ve elbetteki maliyetler seni zorluyorsa o zaman ligin bildiği isimlere yöneliceksin. Diagne Kasımpaşa ya geldi .Juventus sonrası ligimizde 12 gol attı,parladı.Seleznov Karabükspor dan sonra Akhisar forması ile yıldızlaştı.Görmek lazım...

Hep merak etmişimdir.Türkiye liginde adeta gol rekoru kıran Theofanis Gekas Fenerbahçe de oynasa idi nasıl bir performans ortaya koyardı. Fenerbahçe oyun gücü,şablonu ve oyuncu kalitesi ile ofansa en kolay çıkan takımlardan. Yani çok yetenekli bir santrafor olmasa da Fenerbahçe de oynamak gol bulmak anlamında zorluk çekmeyecek kadar şanslı olmak demek

Haberin Devamı

Galatasaray Gomis'i getirdiğinde böyle bir performans bekleniyor muydu ? En iyi günlerinde Fransa milli takımı formasını giyiyordu ama yeniden o seviyeye geldi. Şu an Dünyanın her takımında oynar.

Fenerbahçe 'nin Lozan ' a karşı kaybettiği maçın kadrosuna bakıyorum.Şu takımda Akhisarspor forması giyen Larrson ile Seleznov birlite oynasa forvetin etkinliği 3 misli artar.

Genç isimleri saymazsak 4-5 mevkiye takviye lazım gibi .Aatıf tan Kameniye kadar ...Valbuena ve Guilano ya seneye çok fazla iş düşecek ..

Kayserispor dan bu sene ayrılan Mendez Fenerbahçe ye gelmiş olsa Fenerbahçe sol kanatta inanılmaz güçlenirdi.Ayrıca defansa takviye içinde düşünüyorlarsa Sivasspor da forma giyen bjassimir de bu mevki için oldukça ideal..

Galatasaray ise Nagatomo dan sonra Kagava yı almak istiyor. Shinji dortmund forması ile efsaneleşti.Onun milimetrik pasları orta alan mücadelesinin çok zorlu geçtiği Bundesliga da Dortmund adına fark yarattı.

Hem orta saha da hem hücum da takımın en önemli yeteneklerinden.Gelirse Galatasaray orta alanda oyunu kurgulaması ve hücumu yönlendirebilmesiyle gerçek bir dinamoya kavuşur.