Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Malatyaspor'un Fofana transferi önemli bir transfer. Fofana Konyaspor sol kanadında sürekli pozisyon araması, çalım yeteneği ve yardımlaşması ile çok iyi işler çıkarmıştı. Eğer takımda Bifouma kalırsa onunla aynı anda oynayabilmesi bile Malatyaspor'a çok şey katar.

Jahovic transferi ise Boutaip'in yokluğunu dolduracak mı acaba? Faslı oyuncu ligin kontraatağa en iyi çıkan oyuncularından biriydi ve özellikle hızı ve kuvveti ile forvette tek başına kalsa da kendine pozisyon yaratabiliyordu.

Fenerbahçe ise Gary Rodriguez ile ilgileniyor. Gününde olduğunda sadece kendi kanadına değil sahanın her yerine yetişir. Olmadığında ise yine de takımın en önemli kozlarından biri olduğunu hissettirir. Takımın hem gücünü hem hızını hem de bireysel yeteneklerini arttıracak bir transfer.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Mickel Obi transferi ise oyuncunun tecrübesi açısından takım için büyük şans.

Trabzonspor defansı özellikle hareketli bekleri ve güçlü stoperleri ile kolay ekarte olmayan bir defans. Burada hem Onazi hem de Mickel obi 'nin defansın önünde oynamaları da takıma rekabet katıcak.

Evet; Rodalega gibi önemli bir oyuncuyu kaybettiler. Onun varlığı ve rakip defansı meşgul edebilmesi en çok Nwakame'ye yarıyordu oyun içerisinde...

Çok yetenekli orta saha oyuncularına sahipler.

Sosa'nın deneyimi ile çok çabuk atağa kalkabiliyorlar. Burada Rodallega'nın eksikliği dolarsa forvette güç kaybetmemiş olacaklar.

Galatasaray ise Jimmy Durmaz ile ortasaha da iyi bir opsiyon kazandı. Gençlerbirliğinde yeteneklerini fazlasıyla göstermişti. Defansif anlamda hem mücadelesi iyi hem de pas yüzdesi yüksek bir oyuncu. Fiziği zayıf gibi gözüksede mücadele gücü ile oldukça etkili olur.

Kasımpaşa ise forvetini Diagne den sonra Mame Thiam ile güçlendirmek istiyor.Çok fazla klüp değiştiren bir oyuncu. Diagne gibi olması çok zor ama imkansız değil.

Trezeguet hala takımda. Şu an serbest kalan Eduok'u da takıma katabilirler mi? Zaman gösterecek...