Galatasaray Okan Buruk istedi, Galatasaray bitiriyor! Eski öğrencisine 4 milyon euro + futbolcu

Okan Buruk istedi, Galatasaray bitiriyor! Eski öğrencisine 4 milyon euro + futbolcu

04.08.2022 - 09:07 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı ekip yarın başlayacak yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için hamlelerine devam ediyor. Arka arkaya yapılan transferler sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, özelikle bir ismi daha yönetimden istedi. Buruk eski takımından bir futbolcuyu mutlaka Florya'da görmek istiyor. İşte yapılan teklif ve transferin tüm detayları...

Okan Buruk istedi, Galatasaray bitiriyor Eski öğrencisine 4 milyon euro + futbolcu

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da transferler arka arkaya geliyor. Başkan Dursun Özbek yönetimiyle beraber yeni bir takım kuran teknik direktör Okan Buruk, eski öğrencisini de takımda görmek istiyor. İşte olay transferin detayları...

Haberin Devamı

TRANSFERLER ÜST ÜSTE

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon çalışmaları kapsamında kadroya üst üste takviyeler yaptı. Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı takıma dahil ettikten sonra bir süre sessizliğini koruyan sarı-kırmızılılar daha sonra bombaları patlattı. Orta saha kurgusuna dahil edilen ilk isim Sergio Oliveira oldu. Süper Lig devi kısa bir süre sonra Haris Seferovic'i Benfica'dan kiraladı son olarak Lyon'dan Leo Dubois'in bonservisi alındı.

Okan Buruk istedi, Galatasaray bitiriyor Eski öğrencisine 4 milyon euro + futbolcu

SON AYRILAN AYTAÇ KARA OLDU

Galatasaray'da transfer çalışmaları kapsamında ayrılıklar da yaşandı. Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi. Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. Marcao, 12 milyon euro bedelle Sevilla'nın yolunu tuttu. Süper Lig devinde satın alma opsiyonuyla birlikte Mostafa Mohamed, Nantes'a kiralandı. Ardından Aytaç Kara'nın da sözleşmesinin feshedildiği açıklandı.

Haberin Devamı

BURUK ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Takımdan ayrılan isimler sonrası kadroda yer açılırken, Galatasaray teknik direktör Okan Buruk'un isteği doğrultusunda bir isim için harekete geçti. Buruk'un eski takımı Başakşehir'de forma giyen yıldız oyuncu için görüşmeler başladı.

BERKAY ÖZCAN İÇİN PAZARLIKLAR BAŞLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, yeni sezon kadrosunda görmeyi en çok istediği oyunculardan biri de Berkay Özcan. Ligde şampiyon yaptığı Başakşehir'den eski öğrencisi olan Berkay'ın transferini, Galatasaray Yönetimi'nden ısrarla talep eden Okan hocanın isteği üzerine pazarlıklar başladı.

Okan Buruk istedi, Galatasaray bitiriyor Eski öğrencisine 4 milyon euro + futbolcu

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Başakşehir'in patronu Göksel Gümüşdağ, Berkay Özcan'ı satmayı düşünmediklerini açıkladı. Ancak bu sözlerden sonra da iki taraf arasında birkaç görüşme yapıldı.

BERKAN + 4 MİLYON EURO

Sarı-Kırmızılılar kesenin ağzını açarken, Başakşehir'e geçtiğimiz sezon Alanyaspor 'dan 4 milyon Euro'ya alınan Berkan Kutlu artı 4 milyon Euro daha bonservis ücreti önerildi.

Okan Buruk istedi, Galatasaray bitiriyor Eski öğrencisine 4 milyon euro + futbolcu

G.SARAY'I SOSYAL MEDYASINDAN ÇIKARDI

Şu an için Başakşehir cephesinden bu teklife de olumlu bir yanıt gelmediği belirtiliyor. Ancak adı takasta kullanılan Berkan Kutlu'dan flaş bir hamle geldi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, sosyal medya hesaplarındaki profillerinden Galatasaray'la ilgili ibareleri çıkarması, olası bir ayrılığın çok yakın olduğuna dair bir mesaj olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

ALANYASPOR DA İSTİYOR

Kulübe yakın kaynaklar, Okan Buruk'un Berkan'ı da kadrosunda tutmak istediğini belirtiyor. Ancak yönetimin, genç oyuncuyu transfer çalışmalarında kullanmaya devam edeceği, gelen haberler arasında. Bu arada Berkan'ı, eski kulübü Alanyaspor'un da transfer etmek istediği öğrenildi.

Yazarlar