Galatasaray Galatasaray'da beklemeyen ayrılık! Şimdi işler karıştı

Galatasaray'da beklemeyen ayrılık! Şimdi işler karıştı

04.08.2022 - 07:50 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek'in yeni başkan olmasının ardından yeni sezona Okan Buruk yönetiminde başlayan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık daha yaşanmak üzere. İşte detaylar...

Galatasarayda beklemeyen ayrılık Şimdi işler karıştı

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dursun Özbek yönetiminin göreve gelmesiyle ilk iş olarak İspanyol teknik direktör Torrent'le yolları ayıran Galatasaray'da yeni teknik direktör Okan Buruk oldu.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLER GELDİ
Yeni sezon hazırlık kampını yurt dışında geçiren ve birçok hazırlık maçı yapan sarı kırmızılılarda transferde hızlı geçiyor. Okan Buruk yönetiminde Galatasaray birçok transfere imza attı. İlk olarak Sergio Oliveira'yı kadrosuna katan Galatasaray daha sonra Leo Dubois, Haris Seferovic, Abdülkerim Bardakçı ve Fredrik Midtsjö'yü transfer etmişti.

Galatasarayda beklemeyen ayrılık Şimdi işler karıştı

AYRILIK RÜZGARI YAŞANDI
Birçok ismi kadrosuna katan Galatasaray'da ayrılıklarla da yaşandı. Sözleşmesi biten Feghouli, Babel ve Arda Turan yeni sezon için düşünülmezken, bonservisi alının Mostafa Mohammed ise Nantes'e kiralandı. Ayrıca Aytaç Kara'nın sözleşmesi feshedildi ve Kasımpaşa'ya transfer olurken, kadroda düşünülmeye Diagne de bedelsiz olarak Karagümrük'e transfer oldu. Galatasaray'ın en ses getiren ayrılığı ise takımın başarılı savunma oyuncusu Marcao oldu. Brezilyalı, İSpanyol ekibi Sevilla'ya 12 milyon euro karşılığında imza attı.

Haberin Devamı

Galatasarayda beklemeyen ayrılık Şimdi işler karıştı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık daha yaşanabilir. Geçtiğimiz sezon Danimarka ekibi Kopenhag'tan 7 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Victor Nelsson, Brezilyalı Marcao ile gösterdiği performans ile taraftarın beğenisini toplamıştı.

MONCHI YİNE DEVREDE
Bu gelişmeler devam ederken İspanyollardan sürpriz bir transfer haberi geldi. Daha önce İspanyolların köklü kulübü 12 milyon euroya Marcao'yu kadrosuna katmıştı. Yaptığı transferlerle Dünya futbolunda büyük marka olan Endülüs ekibinin sportif direktörü Monchi'nin bu kez de Danimarkalı savunmacı Nelsson'a kancayı taktığı öğrendildi.

Galatasarayda beklemeyen ayrılık Şimdi işler karıştı

İKİ YILDIZ BİRDEN AYRILINCA...
Dünyaca ünlü sportif direktör Monchi'nin takımı Sevilla'da yransfer döneminin başında Diego Carlos, Aston Villa'nın yolunu tutarken Barcelona ise uzun süredir çabaladığı Jules Kounde transferini resmen bitirdi. Kounde'nin ayrılışı sonrası Sevilla'nın ilk hedefi Nelsson oldu.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI
İspanyol ekibinin yöneticilerinin Galatasaray yönetimiyle transfer görüşmelerinde bulunduğu iddia edildi. Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin Marcao-Nelsson ikilisini geçen sezon birçok maçta izlediği ve çok beğendiği belirtildi. Haberde; bonservis bedeli 12 milyon euro civarı olan Nelsson'un Sevilla için pahalı bir transfer olacağının altı çizildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda beklemeyen ayrılık Şimdi işler karıştı

SERBEST KALMA BEDELİ
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon 7 milyon euroya kadrosuan kattığı yıldız stoperin serbest kalma bedeli ise 25 milyon euro! 23 yaşındaki Danimarkalı stoper, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 48 maçta görev alırken, 1 de gol atmıştı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Galatasaray, Süper Lig’in ilk haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki sabah antrenmanında kuvvet çalışması yapılırken; akşam idmanı ise teknik ısınmayla başladı. Antrenman, 5’e 2 pas oyununun ardından dar alan çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi. Sakatlığı bulunan Leo Dubois’nın tedavisine devam edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda beklemeyen ayrılık Şimdi işler karıştı