Dünyadan Futbol Ole Gunnar Solskajer'e sürpriz talip! Beşiktaş'la anılmıştı

Ole Gunnar Solskajer'e sürpriz talip! Beşiktaş'la anılmıştı

13.01.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Fernando Santos öncesi adaylar arasında yer alan Ole Gunnar Solskjaer'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ole Gunnar Solskajere sürpriz talip Beşiktaşla anılmıştı

Fernando Santos ile Beşiktaş arasındaki anlaşma sağlanmadan önce siyah-beyazlılarla anılan Ole Gunnar Solskjaer'in İsveç Milli Takımı'nın adayları arasında yer aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İsveç basınında yer alan habere göre; Kasım ayında Janne Anderson'un görevine son veren İsveç Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğü için Ole Gunnar Solskjaer'i getirmeyi planlıyor.

Haberde; İsveç Futbol Federasyonu'nun Solskjaer'in yardımcıları olarak Brommapojkarna teknik direktörü Olof Mellberg ve Avustralya Kadın Milli Takımı'nın teknik direktörü Tony Gustavsson'un düşünüldüğü ancak Mellberg ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı ifade edildi.

Ole Gunnar Solskjaer'in ismi, Rıza Çalımbay döneminin sona ermesinin ardından bir süre Beşiktaş ile anılmış ancak siyah-beyazlı ekip göreve Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos'u getirmişti.

Kariyeri boyunca Cardiff City, Molde ve Manchester United takımlarını çalıştıran 50 yaşındaki Ole Gunnar Solskjaer, 21 Kasım 2021 yılından bu yana herhangi bir kulüpte görev almadı.