Trabzonspor Ortalama yükseldi!

Ortalama yükseldi!

25.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de 2. yarıya müthiş bir giriş yapan ve Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetle çıkışını sürdüren Trabzonspor, 0.75’lik gol ortalamasını da 1.83’e yükseltti.

Ortalama yükseldi

Spor Toto Süper Lig’de ilk 16 haftalık bölümde maç başına 0.75’lik gol ortalamasıyla oynayan Trabzonspor, 2. yarıda geride kalan 12 haftada karşılaşma başına 1.83’lük gol ortalaması tutturdu.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor, ikinci devrede farklı bir kimliğe büründü. Ligde ilk 16 haftalık bölümde 12 golle Akhisar Belediyespor’dan sonra en az gol atan 2. takım konumunda bulunan bordo-mavililer, 2, yarının geride kalan 12 haftalık bölümünde ise en golcü takımlar arasında yer aldı. Ligin ikinci devresinde 22 kez rakip ağları havalandıran Karadeniz temsilcisi, 26 gollü Beşiktaş ve 23 golü bulunan Medipol Başakşehir’in ardında bu alanda 3. sıraya yerleşti. Öte yandan Trabzonspor’da ligin ilk yarısında gol yollarında suskun olan forvet oyuncuları, ikinci yarıda bu alanda daha başarılı bir performans ortaya koydu. Bordo-mavililerde devre arası transfer döneminde takıma katılan Rodallega 4, ligin ilk 16 haftalık bölümünde 1 gol ve 1 asisti bulunan Dame NDoye ise ikinci yarıda geride kalan 12 haftada 4 gol ve 2 asistle takımına katkı sağladı.

Haberin Devamı

Rodallega ilk yarıyı yakaladı
Trabzonspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Hugo Rodallega, ligin ilk yarısında attığı gol sayısına ulaştı. Ligde ilk 16 haftalık bölümde Akhisar Belediyespor’da 17 maçta 4 gol atan Kolombiyalı forvet, bordo-mavili forma ile çıktığı 9 maçta da 4 gol kaydetti.