Osman Şenher

Osman Şenher

osenher@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ziyech, kendini ne zannediyor bilemiyorum. Doğru dürüst bir talibi yoktur. Galatasaray’ı sıçrama tahtası olarak gördü. ‘Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi’nde iki maç iyi oynarım, kendimi Suudi Arabistan’a atarım. Türkiye’de kazandığım paranın da en az dört katını alırım’ diye düşünen adamdan ne beklersiniz.
Üstelik bir de alacaklarını bahane edip kaçmak için kılıf hazırlıyor. Demekki hiç samimi değil, hatta yalancı. Galatasaray Kulübü 2023 yılı içinde futbolcuların bütün maaşlarını ödedi, kulübün bana borcu yoktu yazısını da imzalattı. Ama Ziyech’in hedefi başka olduğu için ‘alacağım var, onun için gidiyorum’ diyerek kulübün eleştirilmesinde başrolü oynadı. İnşallah da gider. Galatasaray kadro olarak çok iyi futbolculara sahip. Hiçbir zaman da Ziyech’i aramazlar.
Takıma bir sol bek alınırsa Tete olsun, Barış Alper olsun Ziyech’in verdiği katkının çok üstünde takımlarına yarar sağlarlar. Durmadan transfer konuşuluyor. Evet bir sol bek alınırsa çok doğru olur. Ama bunun haricinde Galatasaray’da her mevkiide birçok alternatif isim var. Okan hoca bu futbolcuları kullanarak hem Avrupa Ligi’nde hem de Süper Lig’de rahatlıkla başarılarını devam ettirir.
Herkes 10 numara transferi konuşuyor. Mertens ve Kerem Demirbay’dan daha iyisini bulmak zor. Ndombele için hepimiz umutsuzduk. Ama kulağıma gelen haberlerde antrenmanlarda harikalar yarattığını duyuyorum. Ayağından hiç kimse topu alamıyormuş. Bu yüzden kimsenin panik yapmasına gerek yok. Ziyech dilerim takımdan ayrılır. Bu Galatasaray için daha hayırlı olur.

Haberin Devamı

Güle güle Mete Kalkavan

Merkez Hakem Kurulu, birçok birinci kategori hakeme küme düşürttü, genç hakemleri de yukarı çıkardı. Çok doğru bir karardı, bunda payı olanları tebrik ediyorum. Mete Kalkavan, bunu bildiği için herhalde istifa etti. Çok şükür artık onun yönettiği maçlar kadar gerilmeyeceğiz. Ama MHK, VAR’da Kalkavan’ı kullanırsa değişen hiçbir şey olmayacak. Eski tas, eski hamam devam ederiz. Bunu yapmamalılar.