Fenerbahçe Ozan Tufan: Aldığım ödülü AFAD ekibine armağan ediyorum

Ozan Tufan: Aldığım ödülü AFAD ekibine armağan ediyorum

05.11.2020 - 11:55 | Son Güncellenme:

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu töreninde Fenerbahçe futbolcusu Ozan Tufan, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenen “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede bütün ödüller sahiplerini buldu. Fenerbahçe'nin yıldızı oyuncusu Ozan Tufan bu geceyle ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Milli yıldız; 'Öncelikle zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemde böyle bir ödülü aldığımız için mutluluk veriyor. Aldığım bu ödülü, arama kurtarma ekipleri, AFAD ekibine armağan ediyorum. Çünkü gerçekten büyük bir mücadele gösterdiler. Güzel bebekleri, kardeşlerimizi kurtardılar. Onlardan Allah razı olsun. Gerçekten çok güzel işler başardılar. Hepsine çok teşekkür ederim. Beni de bu ödüle layık gördükleri için onurluyum, gururluyum. Ailem arkamda oldukları için, beni buralara getirdikleri için hepsine teşekkür ederim." dedi.

SPORUN 'OSCAR' GECESİ | Ozan Tufan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu töreninde Fenerbahçe futbolcusu Ozan Tufan, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu