Trabzonspor ÖZEL | Abdullah Avcı: Beklentilerin farkındayız, başaracağız

ÖZEL | Abdullah Avcı: Beklentilerin farkındayız, başaracağız

13.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da oy birliğiyle göreve getirilen Abdullah Avcı, Milliyet’e iddialı açıklamalarda bulundu. Şampiyon teknik adam, “İlk dönemime göre daha kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Beklentilerin farkındayız, başaracağız” diye konuştu.

ÖZEL | Abdullah Avcı: Beklentilerin farkındayız, başaracağız

Trabzonspor Yönetimi’nin Nenad Bjelica’nın yerine oy birliğiyle göreve getirdiği Abdullah Avcı, Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili takımda ikinci kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Avcı, kaliteli bir kadroya sahip olduklarının altını çizerken iddialı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Süper Lig’de 2021-22 sezonunda şampiyonluğa taşıdığı Karadeniz ekibiyle iki kez de TFF Süper Kupa’yı kazanan Abdullah Avcı, “7 ay aradan sonra bu büyük kulübe döndüğüm için mutluyum. Trabzonspor ilk dönemde başladığım kadroya göre şimdi daha kaliteli bir oyuncu grubuna sahip. Beklentilerin farkındayız, başaracağız” diye konuştu.

ÖZEL | Abdullah Avcı: Beklentilerin farkındayız, başaracağız

Deneyimli teknik adam, Trabzonspor’un Süper Lig’in lokomotif ekiplerinden biri olduğuna vurgu yaptı.

Her zaman şampiyon olmayı hedeflediklerini aktaran Abdullah Avcı, “Süper Lig’in güçlü ve başarılı bir Trabzonspor’a ihtiyacı var. O nedenle zirveye tırmanarak kareyi tamamlayacağımıza inanıyorum. Süper Lig’de 10 maçlık galibiyet serileri iyi değil. Öyle bir rekabet olmalı ki takımlar birbirleriyle yakın aralıklarda yarışsınlar. Biz bu rekabet yetersizliğinde üzerimize düşeni yapacağız. Teknik ekibimizde kulübü tanıyan, daha önce birlikte çalıştığımız Egemen Korkmaz’ın dönüşü de pozitif bir etki yaratacak. Trabzonspor’da hedef değişmez: Her zaman şampiyonluk. Bu görev için buradayız” dedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

BOŞ SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI

Bordo-mavili kulüpte ikinci Abdullah Avcı dönemi resmen başladı. Başkan Ertuğrul Doğan’la bir araya gelen Avcı boş sözleşmeye imza attı.

ÖZEL | Abdullah Avcı: Beklentilerin farkındayız, başaracağız

Kulüpten yapılan paylaşımda, “Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar sonucu teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüzde görev yaptığı ilk dönemde 1’i lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Avcı, Başkanımız Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

HAVAALANINDA KARŞILANDI

Abdullah Avcı’yı Trabzon Havalimanı’nda kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Bordo-mavililer çiçek verip kaşkol taktıkları Avcı’ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Deneyimli hoca için, “Dingin denizden Karadeniz’in dalgalı denizine tekrar hoş geldiniz” yazılı pankart açıldı. Abdullah Avcı, “Yeni gelmedim, geri geldim. Trabzonspor ne zaman çağırıyorsa Trabzon şehri ne zaman davet ediyorsa biz bulunmak istiyoruz. Başkan Ertuğrul Doğan’a, yönetim kuruluna nazik davet için teşekkür ediyorum. Bıraktığımız yerden daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz” dedi.

ÖZEL | Abdullah Avcı: Beklentilerin farkındayız, başaracağız

BJELICA: BENİM İÇİN BİR ONURDU

Trabzonspor’da Nenad Bjelica’nın sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi. Yapılan açıklamada, Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 1,6 milyon euro kazanan Hırvat teknik adama bu yılı kapsayan tüm alacaklarının ödeneceği, gelecek yıla ilişkin bir ödeme yapılmayacağı aktarıldı.

Nenad Bjelica yaptığı açıklamada, “Böyle büyük bir kulübün parçası olmak benim için bir onurdu. Her şeyin bu şekilde bittiği için üzgünüm ama futbol bu. Yeni zorluklara hazırım” ifadelerini kullandı. Bu arada köklü İskoç kulübü Glasgow Rangers’ın Bjelica ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı