Beşiktaş ÖZEL | Beşiktaş maçına saatler kala Kasımpaşa'dan büyük sürpriz! Sami Uğurlu açıkladı

ÖZEL | Beşiktaş maçına saatler kala Kasımpaşa'dan büyük sürpriz! Sami Uğurlu açıkladı

05.01.2024 - 13:20 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, Beşiktaş'la oynayacakları maç öncesi Skorer'e özel açıklamalarda bulundu ve kadro tercihindeki büyük sürprizi duyurdu. İşte detaylar...

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, Skorer'e çok özel açıklamalarda bulundu. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan teknik adam, birçok konuya değinirken Beşiktaş ile oynayacakları maç hakkında da konuştu. 

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ MAÇINDA BÜYÜK SÜRPRİZ

Kasımpaşa, Beşiktaş'a konuk olacağı maçta kadrosunda bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Sami Uğurlu, kadro tercihindeki sürprizi şu sözlerle dile getirdi: 

"Beşiktaş maçı ile birlikte daha farklı isimler de göreceksiniz. 2006 doğumlu belki 2-3 ilk 11'de oynayacak oyuncuyla çıkmayı planlıyoruz. Bu da bize keyif veriyor. Bu oyuncuların gelişimini sağlamak bizim için çok önemli. O oyuncuların sahada bir şeyler ortaya koyduğunu görmek bizim için çok önemli. Zaten daha önce de oynattığımız oyuncular vardı, Taylan bunlardan bir tanesi. Hem kupa hem de lig maçının bir tanesinde oyuna sonradan aldık. O oyunculara çok güveniyoruz, böyle birkaç oyuncumuz var. Zaten kulübemizin tamamı U17 yaş grubundan oluşacak. Sahada da 2 ya da 3 tane 2006 doğumlu oyuncu göreceksiniz Beşiktaş maçında."

Haberin Devamı

RÖPORTAJIN TAMAMI SALI GÜNÜ SKORER'DE

Sami Uğurlu'nun birbirinden dikkat çeken açıklamalarının yer aldığı röportajın tamamı Salı günü Skorer'de!

Kameraman: Erdem Günayı

Yazarlar