Futbol ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirok'un gözünün son durumu!

ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirok'un gözünün son durumu!

04.03.2024 - 16:50 | Son Güncellenme:

Bodrum FK - Eyüpspor maçında sahaya atılan cisim sonrası hastaneye kaldırılan Uğur Demirok'un son durumuyla ilgili bilgiye Skorer ulaştı. Uğur'un görme bozukluğu yaşayabileceği bildirildi.

ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirokun gözünün son durumu

Lider Eyüpspor ile Bodrum FK'yı Bodrum İlçe Stadı'nda karşı karşıya getiren maç, ilk yarının son bölümünde yaşanan olaylar nedeniyle 15 dakika durdu, sahaya başkanlar girdi. Bodrum'daki maçta 45'inci dakikada Celal'e yapılan hareketin faul olduğu gerekçesiyle sert bir şekilde ve küfürlü sözcüklerle itiraz eden ev sahibi Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Hakem Gürcan Hasova tarafından kırmızı kartla sahadan atılınca ortalık karıştı.

Haberin Devamı

UĞUR DEMİROK HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Uğur Demirok, yüzüne isabet eden madde nedeniyle zor anlar yaşayıp, yüzünde morluklar oluşurken, ambulansla sahadan alınarak hastaneye götürüldü. Olaylar üzerine kulüp başkanları gerginliği yatıştırmak için sahaya indi. Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya sahanın içine girerek tribünlere gitti. Öztürk ve Özkaya kol kola girerek tribünlerin önüne gidip taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. İki başkan tek tek tribünleri gezip uzun süre taraftarlarla diyalog kurarak taşkınlıkların son bulmasını istediler.

ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirokun gözünün son durumu

İLERYEN YAŞTA BULANIK GÖRME TEHLİKESİ
Yıldız ismin retinasında yırtık bulunduğu tespit edildi. Lazerle müdahale edilmesine rağmen kanama olduğu için tam yırtığa yapılmadığı ifade edildi. Doktorlar gözündeki ödemin inmesini bekliyor. Ödemin inmemesi durumunda ameliyat ile yırtık kapatılmaya çalışılacak. Bu durumun Uğur'un gözünde ilerleyen yaşlarda bulanık görme küçük bir görme kaybı yapabileceği bildirildi. 

Haberin Devamı

Şu an antrenmana çıkmayan Uğur'un geri dönüşü ödemin inmesine bağlı değişecek. Ameliyat olması takdirde sahalardan 1 ay uzak kalacak. Doktorlar çarşamba günü gözdeki ödemin son durumuna bakacak.

ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirokun gözünün son durumu

UĞUR DEMİROK'TAN PAYLAŞIM

Uğur Demirok sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile son durumunu açıkladı:

"Retinada yırtık mevcut. Bu sabah lazerle müdahale edildi fakat kanama olduğu için istenilen yere yapılamadı. Çarşamba günü tekrardan kontrol edilip bir daha denenecek. Eğer olmazsa operasyon olmam gerekecek. Kimsenin konuşmadığı, basite indirgediği bir olay haline gelmemesi gerekir. Antrenmanlara ve müsabakalara tekrar başlama sürem şu an belirsiz. Bütün yetkili mercileri göreve davet ediyorum başta federasyon lütfen"

EYÜPSPOR: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Eyüpspor Kulübü, Uğur Demirok'a yapılan saldırı sonrası resmi sitesinden bir açıklama paylaştı. 1. Lig ekibinin paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

"Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında oynadığımız Bodrum FK maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak maçta yaşanan tribün olayları, mutluluğumuza gölge düşürdü. Tribünleri sakinleştirmeye çalışırken atılan cisimlerle gözünden ciddi şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaptanımız Uğur Demirok’ un tedavisi İstanbul’da devam ediyor ve maalesef gözünden ameliyat olma ihtimali bulunuyor. Kaptanımız Uğur Demirok'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırının takipçisi olacağımızı ve konu hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız."

Haberin Devamı

ARDA TURAN ÇILGINA DÖNDÜ
Ev sahibi taraftarlar tribünden sahaya ve konuk ekibin yedek kulübesine yabancı madde yağdırırken, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ile yedek futbolculardan Uğur Demirok'a atılan yabancı maddeler isabet etti. Turan, kendisine yabancı madde atan taraftarlara sert tepki verirken, küfürlü cümleler de kullandı.

Yazarlar