Galatasaray ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor! Sergio Oliveira'nın ardından yeni hedef

ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor! Sergio Oliveira'nın ardından yeni hedef

07.07.2022 - 20:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar transfer için üst üste hamlelere başladı. Yurt içinde geçtiğimiz sezon etkili performansla hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Abdülkerim Bardakcı ile Kazımcan Karataş'ı kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılılarda rota yurt dışına çevrildi. Sergio Oliveira ve Porto ile transfer için anlaşan Süper Lig devi bir dünya starını daha transfer etmek için harekete geçti. Detaylara MİLLİYET ulaştı.

ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor Sergio Oliveiranın ardından yeni hedef

Okan Buruk'un imzasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da peş peşe hamleler geliyor. Sarı-kırmızılılar, Sergio Oliveira'nın ardından bir yıldızı daha transfer etmek için çalışmalarına başladı. Ayrıntılara MİLLİYET ulaştı.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM BARDAKCI İMZALADI

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Abdülkerim Bardakcı, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı savunmacı, Galatasaray'la anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'yla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray bu transfer için Konyaspor'a 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini duyurdu.

ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor Sergio Oliveiranın ardından yeni hedef

KAZIMCAN SOL BEKE GELDİ

Galatasaray'da ikinci transfer sol beke geldi. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'den düşen Altay'da gösterdiği performansla Beşiktaş ve Eyüpspor'un da transfer etmek istediği genç futbolcuyu kadrosuna kattı. Kazımcan Karataş ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılılar, genç futbolcu için Altay'a 20 milyon TL bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı.

Haberin Devamı

ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor Sergio Oliveiranın ardından yeni hedef

SERGİO OLİVEİRA BİTTİ

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından hem kasa kolaylığı sağlaması hem de Erden Timur ve Cenk Ergün gibi iki başarılı ismi göreve getirmesi transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı takımda sekiz numara için düşünülen transfer gerçekleşti. Porto'dan Sergio Oliveira, Galatasaray'la transfer için anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılıların başarılı orta saha için Portekiz temsilcisine 3 milyon euro civarında bir bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi. Sergio Oliveira'nın yıllık maaşının bonuslarla birlikte 2 milyon 500 bin euro civarında olduğu kaydedildi. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Porto'nun geçtiğimiz sezon devre arasında UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonu Roma'ya kiraladığı başarılı oyuncu toplamda 45 müsabakada oynama fırsatı yakaladı. Sergio Oliveira bu karşılaşmalarda 8 gol atma başarısı gösterdi. Başarılı oyuncu takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor Sergio Oliveiranın ardından yeni hedef

WİLLİAM CARVALHO GÜNDEMDE

Sekiz numara transferini Sergio Oliveira'yı kadrosuna katarak tamamlayan Galatasaray'da Erden Timur ve Cenk Ergün, altı numara transferi için harekete geçti. Sarı-kırmızılılarda bu doğrultuda gündemdeki isimlerden birisi de William Carvalho oldu. Galatasaray kurmayları, Real Betis'le transfer için görüşmelerinde büyük bir ivme yakaladı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki Portekizli geçtiğimiz sezon 49 müsabakada oynama şansı yakaladı. William Carvalho bu maçlarda 4 gol ve 5 asist üretti. Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Portekizli futbolcunun Real Betis'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek. William Carvalho'nun güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor Sergio Oliveiranın ardından yeni hedef

ALTI NUMARAYA İLK ADAY GUEYE

Galatasaray'da William Carvalho'nun da listede bulunduğu altı numara transferinde ilk hedef netlik kazandı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'in yıldızı Idrissa Gana Gueye'yi transfer etmek için çalışmalarına başladı.

Fransız deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Senegalli orta saha için sarı-kırmızılılarda Erden Timur'un devreye gireceği öğrenildi. Merkez orta saha ve önlibero pozisyonlarında görev alan Idrissa Gana Gueye'nin güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

32 yaşındaki orta saha geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain formasını 33 müsabakada giyme başarısı gösterdi. Idrissa Gana Gueye rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Senegalli orta saha takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

ÖZEL - Galatasaray bir yıldızı daha transfer etmek istiyor Sergio Oliveiranın ardından yeni hedef

UMUT BOZOK'U DA BİTİRMEK İSTİYOR

Öte yandan Galatasaray'da forvet transferi konusunda da düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılılarda Erden Timur, geçtiğimiz sezon Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'u transfer etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Lorient ile pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

MARCAO'NUN TRANSFERİ AN MESELESİ

Zenit ve Sevilla'nın ilgisi nedeniyle Galatasaray'ın Avusturya kampına gitmek istemeyen Marcao'da beklenen oldu. Brezilyalı stoperin transfer olmak istediği İspanyollar, Galatasaray'a yaptığı transfer teklifini yükseltti.

Sarı-kırmızılıların istediği 12+3 milyon euroluk teklifin Sevilla tarafından yapıldığı ve Marcao transferinin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu aktarıldı.