Magazin İlkay Gündoğan'dan 70 milyon TL'lik ev arayışı! Sara Arfaoui hayran kaldı

İlkay Gündoğan'dan 70 milyon TL'lik ev arayışı! Sara Arfaoui hayran kaldı

07.07.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta evlendiği Sara Arfaoui Gündoğan ile memleketi Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde düğün yapmıştı. Şimdilerde Bodrum'da balayı yapan çiftten Sara Arfaoui, 70 milyon liralık ev beğendi. İlkay Gündoğan da harekete geçti.

İlkay Gündoğandan 70 milyon TLlik ev arayışı Sara Arfaoui hayran kaldı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan ile Fas asıllı eşi Sara Arfaoui'nin düğün töreni, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yapıldı.

Haberin Devamı

ÇİÇEKLE YÜZÜNÜ KAPATTI

Fas asıllı İtalyan model Sara Arfaoui ile memleketi Balıkesir'de evlenen İlkay Gündoğan düğünüyle gündemdeydi. Düğünde flaşlardan yorulan Sara Arfaoui daha sonra çiçeğiyle yüzünü kapatınca olay olmuştu.

İlkay Gündoğandan 70 milyon TLlik ev arayışı Sara Arfaoui hayran kaldı

BODRUM'DA BALAYI

Çift düğünün ardından Bodrum'da balayına gitti. Bodrum'da özel bir villada kalıyorlar. Çift, havuz başında aşk tazeledi.

Yıldız futbolcu, eşinin aşık olduğu tatil beldesinde ev arayışına girdi. İlkay Gündoğan'ın ilk tercihinin fiyatları 70 milyon TL'ye kadar çıkan Cennet Koyu'ndaki lüks bir site olduğu iddia edildi.

İlkay Gündoğandan 70 milyon TLlik ev arayışı Sara Arfaoui hayran kaldı

Yazarlar