Dünyadan Futbol Panathinaikos'un yıldızından Fatih Terim vurgusu! 'Yaptıklarımızı beğeniyorum'

Panathinaikos'un yıldızından Fatih Terim vurgusu! 'Yaptıklarımızı beğeniyorum'

08.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Panathinaikos'un İspanyol yıldızı Aitor, Fatih Terim'in takıma gelmesini değerlendirdi. Fatih Terim'in oyun tarzını beğendiğini belirten Aitor, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Panathinaikosun yıldızından Fatih Terim vurgusu Yaptıklarımızı beğeniyorum

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'a imza atan Fatih Terim'in öğencilerinden Aitor suskunluğunu bozdu. Fatih Terim'le birlikte 2'de 2 yapan Panathinaikos'un kilit isimlerinden Aitor, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fatih Terim geldikten sonra oyun tarzlarının değiştiğini belirten Aitor, "Daha çok zorluyoruz. Topa daha fazla sahip oluyoruz. Orta sahada daha iyi bir varlığımız var ve topu kaybettiğimizde çok iyi pres yapıyoruz. Genelde diğer takımlara daha fazla baskı yapıyoruz ve bunu yüksek seviyede yapıyoruz, böylece topu alıyoruz ve bazen doğrudan yaratabiliyoruz. Yaptıklarımızı beğeniyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in istediklerini henüz tam olarak sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Aitor şu sözleri söyledi:

"Elbette koç bize gerekli tüm bilgileri veriyor. İstediği her şeyi sahaya yansıtmak için henüz erken ama iyi bir pozisyondayız. İki galibiyetten geliyoruz ve Çarşamba günkü maça tek hedefle çıkıyoruz; 'evimizde' galibiyet almak, böylece ikinci maç için bize yardımcı olacak doğru sonucu alabiliriz."

Haberin Devamı

Aitor bu sezon Panathinaikos'ta 15 maça çıktı. 27 yaşındaki sağ kanat bu süreçte 2 gol sevinci yaşadı. Aitor'un Panathinaikos ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. İspanyol futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Barcelona altyapısında futbola başlayan Aitor daha sonra Espanyol altyapısı, St. Andreu altyapısı, CF Damm altyapısı, Cornella, Villarreal B, Sevilla ve Twente formaları giydi.

Yazarlar