Voleybol Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı! Fenerbahçe Opet'te Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı! Fenerbahçe Opet'te Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

06.04.2023 - 21:27 | Son Güncellenme:

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe Opet'i konuk etti. Dev karşılaşmada sarı-lacivertlilerin yıldızı Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas yıldızlaştı. Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı.

Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı Fenerbahçe Opette Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk müsabakasında VakıfBank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Dev maç Fenerbahçe Opet'in galibiyetiyle sona erdi. VakıfBank'ta Paola Egonu'nun performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Haberin Devamı

VakıfBank Spor Sarayı'ndaki dev maça voleybolseverler büyük ilgi gösterdi. Heyecan dolu karşılaşmada tribünlerin büyük bir bölümün dolu olduğu gözlemlendi.

İLK MOLA VAKIFBANK'TAN

Dev derbiye etkili başlayan taraf konuk takım Fenerbahçe Opet oldu. Sarı-lacivertlilerin 19 yaşındaki yıldızı Arina Fedorovtseva bulduğu servis sayısı ile dikkat çekti. VakıfBank'ta Paola Egonu'nun çabası farkın açılmasını engelleyemedi. Fenerbahçe Opet'in 12-6'lık üstünlüğü sonrası maçta ilk mola VakıfBank'tan geldi.

Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı Fenerbahçe Opette Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

VakıfBank aldığı mola sonrası iyi bir görüntü sergileyemedi. Fenerbahçe Opet'te Ana Cristina De Souza da ilk çeyrekte başarılı bir performans sergiledi. 19 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun performansı sonrası Fenerbahçe Opet oldukça moralli görüldü. Eda Erdem Dündar'ın blok sayısının ardından Fenerbahçe Opet rakibi karşısında 21-10'luk bir üstünlük yakaladı.

Haberin Devamı

İLK SETTE FARKLI SONUÇ

Fenerbahçe Opet baştan sona üstün götürdüğü ilk sette rakibi karşısında zorlanmadı. Sarı-lacivertliler set sayısına 24-10 üstün girdi. Ana Cristina'nın sayısı sonrası Fenerbahçe Opet, VakıfBank deplasmanında ilk seti 25-10 üstün tamamladı.

Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı Fenerbahçe Opette Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

F.BAHÇE İKİNCİ SETTE DE ETKİLİ

Fenerbahçe Opet ilk çeyrekte bıraktığı yerden ikinci sete de başladı. Sarı-lacivertliler bir anda 6-2'lik üstünlük yakaladı. Paola Egonu'nun dışarı vurduğu topun ardından Fenerbahçe Opet'ten servis hatası geldi. Ana Cristina'nın sayısıyla birlikte skor 7-3 oldu.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, 9-4'lük başlangıç sonrası bir kez daha mola hakkını kullandı. Giovanni Guidetti'nin bu molada oldukça sinirli olduğu gözlemlendi. Mola sonrası Ana Cristina'dan servis hatası geldi. VakıfBank'ın mola sonrası bulduğu 3 sayılık seriye dur diyen isim Arina Fedorovtseva oldu. Sarı-lacivertliler ikinci sette 10 sayıya ulaşma başarısı gösterdi.

VAKIFBANK DENGEYİ YAKALADI

VakıfBank'ta Giovanni Guidetti'nin aldığı molanın ardından ilk eşitlik 11'inci sayılarda geldi. Arina Fedorovtseva'nın servis hatasının ardından skor 12-12 oldu. Melissa Vargas'ın hücumunda blok aut sonrası skor Fenerbahçe Opet lehine 13-12'ye geldi.

Haberin Devamı

Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı Fenerbahçe Opette Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

TERZIC İTİRAZ ETTİ

VakıfBank'ın hücumunda Fenerbahçe Opet savunmasının çıkarmak istediği top sonrası maçın hakemi oyunu durdurdu. Topun dışarıdan geldiğinin işaret edilmesinin ardından sayı VakıfBank'a verildi. Fenerbahçe Başantrenörü Zoran Terzic'in itirazlarına rağmen karar değişmedi.

VAKIFBANK ÖNE GEÇTİ

Maçın ikinci çeyreğinde VakıfBank kendini buldu. Giovanni Guidetti'nin molasının ardından maça ortak olan VakıfBank, 16-15'le rakibi karşısında ikinci sette ilk kez üstünlük kurdu. Cansu Özbay'ın sayısının ardından skor 17-15'e geldi.

VakıfBank'ın üst üste bulduğu sayılar sonrası Fenerbahçe Opet Başantrenörü Zoran Terzic hamlede bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı mola hakkını kullandı.

VARGAS DENGELEDİ

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde iki takımın karşılıklı sayıları devam etti. Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas'ın 23-22'yken blok çaprazı arasına yaptığı sert vuruşta skora denge geldi. VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti bu sayı sonrası mola aldı.

Haberin Devamı

Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı Fenerbahçe Opette Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

VakıfBank'ta Paola Egonu'nun vuruşunda maçın hakemi aut kararı verdi. Paola Egonu ve VakıfBank cephesi GDS istedi. Pozisyon GDS'de izlendi. Herhangi bir temas tespit edilmedi ve karar değişmedi. Fenerbahçe Opet, 24-23'lük üstünlüğü yakaldı.

F.BAHÇE SKORU 2-0 YAPTI

Fenerbahçe Opet'in set sayısında servisin başına Cansu Çetin geçti. Cansu Çetin'in servisinde VakıfBank savunması topu çıkaramadı. Fenerbahçe Opet rakibi karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

TERZIC: HER ŞEY TAMAM, SIKINTI YOK

İkinci setin ardından Fenerbahçe Opet Başantrenörü Zoran Terzic konuştu. Zoran Terzic açıklamasında, "Vakıfbank daha iyi oynayacaktır. Bundan sonra şansımızı forse etmetmiz gerekiyor. Şu ana kadar her şey tamam, sıkıntı yok. Bazı hatalar yaptık ama maçın devamında bunları yapmayacağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.

F.BAHÇE'DEN İNANILMAZ BAŞLANGIÇ

Fenerbahçe Opet karşılaşmanın üçüncü setine muhteşem bir başlangıç yaparak start verdi. Sarı-lacivertliler üst üste bulduğu sayılarla bir anda skoru 4-0'a getirdi. VakıfBank'ta Giovanni Guidetti mola hakkını kullandı. Mola dönüşünde VakıfBank'ın ilk sayısını Paola Egonu buldu.

Haberin Devamı

TERZIC'TEN CANSU'YA SİTEM

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde VakıfBank'ta Cansu Özbay servisi kullanmak için oyuna geç kaldı. Maçın hakemi servise izin vermedi. VakıfBank daha sonra sayıyı buldu.

Fenerbahçe Opet Başantrenörü Edin Terzic, Cansu Özbay'a sitemde bulundu. Edin Terzic, Cansu Özbay'ın saha kenarında oyalandığını işaret etti.

ARINA'DAN SERVİS SAYISI MOLA ALDIRDI

Fenerbahçe Opet maçın üçüncü çeyreğini de baştan sona üstün götürdü. VakıfBank'ın toparlanmak istediği anda Fenerbahçe Opet'te Arina sahneye çıktı. Arina'nın servis sayısı sonrası VakıfBank'tan mola geldi.

F.BAHÇE SET VERMEDEN GALİP

Karşılıklı sayılarla geçen son çeyrekte de Fenerbahçe Opet rakibine geçit vermedi. Sarı-lacivertliler üçüncü sette rakibini 25-20'lik skorla geçti ve maçı 3-0'lık skorla galip tamamladı.

Paola Egonu ve VakıfBank yıkıldı Fenerbahçe Opette Arina Fedorovtseva, Ana Cristina ve Melissa Vargas şov yaptı

TARİHTE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Türk voleybol tarihinde inanılmaz bir sezon yaşandı. VakıfBank, Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit'in CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı final bileti alması Türk voleybol tarihinde bir ilk oldu.

RAKİP NOVARA YA DA ECZACIBAŞI

VakıfBank ile Fenerbahçe Opet arasındaki yarı final eşleşmesinin galibi, CEV Şampiyonlar Ligi'nde final biletini alacak. CEV Şampiyonlar Ligi'nde rakip Novara - Eczacıbaşı Dynavit eşleşmesinin tur atlayanı olacak.

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Novara'ya ilk maçta 3-2 mağlup olmuştu. Eşleşmenin rövanş maçı 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

İLK MAÇIN YILDIZI EBRAR OLMUŞTU

Novara - Eczacıbaşı Dynavit eşleşmesinde ilk maçın yıldızı Ebrar Karakurt olmuştu. Novara'da forma giyen milli voleybolcumuz 27 sayıyla maçın en değerli oyuncusu seçilmişti. Ebrar Karakurt karşılaşmanın ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

"İlk olarak çok mutluyuz. Gerçek maç İstanbul’da olacak. Bu zaferle ne kadar iyi olduğumuzu kanıtladık. Bugün takım harika iş yaptı, aynı zamanda Eczacıbaşı çok iyi oynadı. Daha çok istedik ve kazandık, çok mutluyum.”