Dünyadan Futbol Patrick van Aanholt golle tanıştı, PSV farka koştu!

Patrick van Aanholt golle tanıştı, PSV farka koştu!

12.03.2023 - 21:18 | Son Güncellenme:

Hollanda Eredivisie'nin 25. haftasında PSV Eindhoven, Cambuur ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı PSV 5-2'lik skorla kazandı. Bonservisi Galatasaray'da olan Patrick van Aanholt, bu maç ile birlikte PSV formasıyla golle tanıştı.

Patrick van Aanholt golle tanıştı, PSV farka koştu

PSV Eindhoven, Hollanda Eredivisie'nin 25. haftasında Cambuur ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç Philips Stadyumu'nda oynandı. Mücadeleyi ev sahibi PSV Eindhoven 5-2'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

Cambuurg, 22. dakikada Remco Balk'ın golüyle öne geçti. PSV, 25. dakikada Xavi Simons ile skoru eşitledi.

Galatasaray'dan kiralık olarak PSV'ye giden Patrick van Aanholt, 54. dakikada PSV'yi öne geçiren golü attı. Anwar El-Ghazi, 56. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Cambuur, 61. dakikada Björn Johnsen ile farkı 1'e indirdi. Fabio Silva, 65. dakikada penaltıdan attığı golle durumu 4-2 yaptı. Anwar El Ghazi'nin 88. dakikadaki golü maçın skorunu belirledi.

Üst üste 3. galibiyetini alan PSV Eindhoven, puanını 52'ye yükseltti ve şampiyonluk yarışındaki mücadelesini sürdürdü. Cambuur ise 16 puanda son sırada kaldı.

Patrick van Aanholt golle tanıştı, PSV farka koştu

BİR YIL DAHA KİRALIK

Galatasaray, Patrick Van Aanholt'un 2023-24 sezonunun sonuna kadar PSV forması giyeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama, "Profesyonel futbolcumuz Patrick John Minguel Van Aanholt'un 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda PSV N.V. kulübü ile anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Yazarlar