İtalya Serie A Paul Pogba gözyaşlarını tutamadı! 1 yıllık dram

Paul Pogba gözyaşlarını tutamadı! 1 yıllık dram

15.05.2023 - 18:07 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da Juventus ile Cremonese karşı karşya gelirken Fransız oyıldız Paul Pogba büyük bir dram yaşadı.

Paul Pogba gözyaşlarını tutamadı 1 yıllık dram

İtalya Serie A'nın 35. haftasında Juventus sahasında Cremonese ile karşı karşıya geldi. İlk 45 dakikası golsüz tamamlanan mücadelenin 55. dakikasında ev sahibi ekip Fagioli'nin attığı golle öne geçti.

Haberin Devamı

Karşılaşmada dakikalar 79'u gösterdiğinde ise bu kez Bremer sahneye çıktı ve durumu 2-0'a taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Juventus sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Bu skorun ardından 69 puana yükselen Juventus ikinci sırada yer alırken, 24 puanda kalan Cremonese ise 19. sırada bulunuyor.

Serie A'da Juventus gelecek hafta deplasmanda Empoli'ye konuk olacak. Cremonese ise sahasında Bologna ile karşılaşacak.

POGBA ŞOKU
Uzun süredir sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Fransız yıldız 19 Nisan 2022'de Manchester United forması giyerken oynadığı Liverpool maçından bu yana ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Fransız yıldız 24. dakikada sakatlanarak yerde kaldı. Tedavisine rağmen oyuna devam edemeyince yerine Arkadiusz Milik oyuna girdi

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Oyundan alınan 30 yaşındaki oyuncu saha kenarına gelirken gözyaşlarına hakim olamadı. Yüzünü formasıyla kapan Pogba'nın son zamanlarda yavaş yavaş kondisyonunu kazandığı düşünülüyordu.

'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK'
Mücadelenin ardından açıklama yapan Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri şu ifadeleri kullandı; "Hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Çok iyi gidiyordu. Paul yetişkin biri ve bunun üstesinden gelebilir.

Yalnızca bir yıl sonra oynamanın risklerinin olması doğal. İyi gidiyordu. Üzgünüz, ancak bekleyeceğiz" diye konuştu.

Yazarlar