Türkiye Kupası Pendik Belediye Başkanı Şahin: İstatistikler Pendik diyor

Pendik Belediye Başkanı Şahin: İstatistikler Pendik diyor

16.11.2012 - 16:27 | Son Güncellenme:

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Pendikspor ile eşleşen Fenerbahçe'ye imalı gönderme yaptı. Şahin, "İstatistikler Pendik diyor." ifadesini kullandı.

Pendik Belediye Başkanı Şahin: İstatistikler Pendik diyor

Cihan

Haberin Devamı

Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) sorularını cevaplayan Kenan Şahin, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Fenerbahçe'nin Pendikspor ile eşleşmesini değerlendirdi. Şahin, "Fenerbahçe ülkemizin güzide takımlarından birisi. En klasik ifadeyle istatistikler Pendikspor diyor. Geçmişteki tecrübe ortada. Ümit ediyorum ki iyi bir maç olacak. Bir Pendikli olarak Pendikspor'un başarısı için gayret edeceğiz, dua edeceğiz." şeklinde konuştu.

Pendikspor'un bu yıl başarılı maçlar oynadığını söyleyen Kenan Şahin, "Bir önceki turda Sanika Boru Elazığspor'u eledik. Süper lig takımını elediğimiz için herhalde Fenerbahçe bu sefer işi daha ciddiye alacaktır. Kulüp yöneticilerimiz ve halkımız kulübümüze güveniyor. Gerçekten alt yapısı iyi olan bir kulüp. Alt yapıya çok önem veriyoruz. İyi futbolcuların yetişmesi için gayret ediyoruz. Pendikspor ikinci ligde olmasına rağmen akademi ligde de mücadele eden alt yapısı kuvvetli bir takım." diye konuştu.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE'Yİ TESADÜFEN YENMEDİK'

"Bu maçı almamız lazım. İstatistikler öyle gösteriyor." sözünü yineleyen Şahin, "Pendikspor geçmişte tesadüfen Fenerbahçe'yi yenmedi. Biz Fenerbahçe ile sadece o maçla sınır olmayan hem alt yapı takımlarımızın mücadelelerinde, hem de antrenman maçlarından fena olmayan skorlar aldık. Fenebahçe'nin büyüklüğüne söyleyecek lafım yok ama bazı takımların bazı takımlara şansı tutmuyor. Pendikspor'un da şansının tuttuğu takım; Fenerbahçe." ifadelerini kullandı.