Fenerbahçe PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu

PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu

20.03.2024 - 23:03 | Son Güncellenme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun her hafta salı günleri yaptığı sevkler bu hafta açıklanmazken sebebi ortaya çıktı.

PFDK sevklerinde yeni gelişme Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olayların henüz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevki yapılmadı.

Haberin Devamı

Genelde haftanın maçlarının sevkleri Salı günleri yapılırken; şiddetli olayların olduğu Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının dosyası henüz tamamlanamadı.

Hukuk kurulunun çok fazla detayı bulunan olayları tekrar tekrar inceleyip, videoları ise defalarca izleyip notlar aldığı ve bu mücadele ile ilgili disiplin sevklerinin haftaya tamamlanacağı belirtildi.

BÜYÜKEKŞİ'DEN MAÇ İÇİN AÇIKLAMA
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart'ta oynanan maçta yaşanan üzücü olaylara değinen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "İki kulübümüze de geçmiş olsun diyoruz. Türkiye'nin bu mübarek Ramazan ayında dostluk, sevgi ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Hepimizin bu konuda tüm profesyonel, amatör liglerde daha dikkatli olması gerekiyor. Taraftarlar iki dudağımızdan çıkacak sözlere çok itibar ediyor, onları yönlendiriyoruz. Bu yüzden söylemlerimizde daha dikkatli davranmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı