İspanya La Liga Premier Lig devinden Arda Güler hamlesi! Yeni adresini duyurdular

Premier Lig devinden Arda Güler hamlesi! Yeni adresini duyurdular

08.03.2024 - 15:14 | Son Güncellenme:

İspanya'dan Arda Güler ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. A Millî Takım'ın yıldızı, bu yaz Londra'nın yolunu tutabilir.

Premier Lig devinden Arda Güler hamlesi Yeni adresini duyurdular

Ral Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Milan ve Leverkusen'in kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Arda Güler'in yeni sezonda İngiltere'ye transfer olabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

CELTA MAÇINA 11'DE BAŞLAYABİLİR

Son maçlarda süre almakta zorlanan Arda Güler'in, 10 Mart Pazar akşamı saat 20.30'da Santiago Bernabeu'da oynanacak La Liga karşılaşmasına ilk 11'de başlayacağı iddia edilmişti. Carlo Ancelotti'nin, yıldız futbolcuya bu mücadelede forma sözü verdiği bildirilmişti.

Premier Lig devinden Arda Güler hamlesi Yeni adresini duyurdular

"KİRALIK GİTMEM" DEMİŞTİ

Yaz transfer döneminde Real Madrid'e katılan Arda Güler, imza töreninde formayı almak istediğini bildirmişti. Yıldız futbolcu, "Başka bir takıma kiralık olarak gitmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Ancak durum şu an için Arda'nın istediği gibi gitmiyor.

Real Madrid'i yakından takip eden Defensa Central'de yer alan habere göre, Real Madrid'in kiralık olarak göndermek istediği Arda Güler'e AC Milan'dan sonra yeni kulüpler de talip oldu. Söz konusu haberde, 19 yaşındaki yıldızı İngiltere Premier Lig'den Tottenham'ın da kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Haberin Devamı

LEVERKUSEN DE MASADA

Öte yandan Defensa Central, Arda Güler'i Tottenham ile birlikte Bayer Leverkusen'in de istediğini yazdı. Haberde, genç yıldızın Xabi Alonso yönetiminde iyi bir gelişim kaydedebileceği aktarıldı.

Premier Lig devinden Arda Güler hamlesi Yeni adresini duyurdular

TOTTENHAM'I SEÇERSE İSTİKAMET LONDRA

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Tottenham Hotspur'un ilgisine kayıtsız kalmaz ve tercihini İngiltere Premier Lig'den yana kullanırsa, Londra'nın yolunun tutacak. Arda Güler için yaz aylarına doğru birçok kulübün daha devreye girmesi bekleniyor.