Dünyadan Futbol PSG'nin yıldızı Donnarumma'ya hırsızlık şoku! Birbirlerine bağladılar

PSG'nin yıldızı Donnarumma'ya hırsızlık şoku! Birbirlerine bağladılar

21.07.2023 - 13:48 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain ve İtalya Milli Takımı'nın yıldız kalecisi Gianluigi Donnarumma, geçtiğimiz gece skandal bir hırsızlık olayının kurbanı oldu. İşte detaylar...

PSGnin yıldızı Donnarummaya hırsızlık şoku Birbirlerine bağladılar

Fransız devi Paris Saint Germain'in başarılı file bekçisi Gianluigi Donnarumma, geçtiğimiz gece Paris'teki evinde bulunduğu esnada skandal bir hırsızlık olayının kurbanı oldu.

Haberin Devamı

HIRSIZLAR EVLERİNE GİRDİ

Fransız basınından L'Equipe'te yer alan habere göre PSG'nin İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma ve kız arkadaşı evlerinden bulundukları sırada bir grup hırsızın saldırısına uğradı.

BİRBİLERİNE BAĞLADILAR

Eve zorla giren hırsızlar Donnarumma ve kız arkadaşını birbirine bağlarken, 500 bin Euro değerinde olduğu tahmin edilen değerli eşyalarla olay yerinden uzaklaştılar.

PSGnin yıldızı Donnarummaya hırsızlık şoku Birbirlerine bağladılar

SALDIRIYA UĞRADI

Olay sırasında hırsızların Donnarumma'ya fiziksel saldırıda da bulunduğu belirtilirken İtalyan kalecinin hafif bir şekilde olayı atlattığı, kız arkadaşını ise zarar görmediği aktarıldı.

OTELE SIĞINDILAR

Hırsızların evi terk etmelerinin ardından sabaha karşı çift evlerine yakın olan bir otele sığındılar ve olay polise bildirildi.

Haberin Devamı

Yaşanan olayın şokunu atlatamayan çiftin, bir süre sonra hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Fransız polisinin olaya dair soruşturma başlattığı ve faillerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Yaşanan hadise, Avrupa basınında da geniş yankı buldu.