Fenerbahçe Rade Krunic, Fenerbahçe'ye transferinin perde arkasını açıkladı! 'Sabırsızlıkla bekledim'

Rade Krunic, Fenerbahçe'ye transferinin perde arkasını açıkladı! 'Sabırsızlıkla bekledim'

15.01.2024 - 15:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin uzun uğraşlar sonucu renklerine bağladığı Rade Krunic transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Rade Krunic, Fenerbahçeye transferinin perde arkasını açıkladı Sabırsızlıkla bekledim

Leonardo Bonucci'yle sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i de kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, Bosna Hersekli orta sahayı sezon sonuna kadar kiraladı. Ancak Krunic için Milan ile yapılan anlaşmada şarta bağlı satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu da belirtildi.

Haberin Devamı

Rade Krunic, sarı-lacivertli ekipte çıktığı ilk antrenman öncesi kulüp televizyonuna konuştu ve transfer sürecini anlattı.

Sabırsızlıkla bu anı beklediğini dile getiren oyuncu, “Burada olduğum için gerçekten kendimi mutlu hissediyorum. Dün tesisteydim ve antrenman yaptım. Her şey yolunda. Bugün de takımla ilk antrenmanımı yapmış olacağım." dedi.

'DZEKO İLE ÇOK DEFA KONUŞTUK'

Transferinde Dzeko'nun etkisini anlatan Krunic, "Edin Dzeko ile çok defa konuştuk. Özellikle bu ay Fenerbahçe’ye bir an evvel gelmek istedim. O da aynı şekilde benim burada olmamı istedi. Onunla yapmış olduğumuz konuşmalarda genelde bana Fenerbahçe ile alakalı çok güzel şeyler söyledi. Ben de onun gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum." dedi.

Haberin Devamı

'SABIRSIZLIKLA BU ANI BEKLEDİM'

Fenerbahçe'ye transfer olmayı sabırsızlıkla beklediğini de aktaran başarılı orta saha, "Taraftarlara minnettarım. Onlara çok teşekkür ediyorum. Nasıl ki onlar benim buraya gelmemi istediler, çok fazla istediler. Ben de aynı şekilde Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim. Zaten Edin Dzeko ve Miha Zajc ile de konuşmuştuk. Buradaki atmosferden ve taraftarlardan onlar da bana bahsettiler. Fenerbahçe’ye katılabilmek adına sabırsızlıkla bu anı bekledim.” ifadelerini kullandı.

Yazarlar