Dünya Kupası Raheem Sterling gerçeği ortaya çıktı! Apar topar Londra'ya döndü

Raheem Sterling gerçeği ortaya çıktı! Apar topar Londra'ya döndü

05.12.2022 - 01:23 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nda grup aşamasındaki son maçında İngiltere, Senegal ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı İngiltere, 3-0'lık skorla kazandı. Müsabaka öncesi şok bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncu Raheem Sterling, yaşadığı aile sorunu gerekçesiyle Senegal maçında kadroda yer almadı. İngiliz futbolcunun yaşadığı sorun ortaya çıktı.

Raheem Sterling gerçeği ortaya çıktı Apar topar Londraya döndü

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda İngiltere ile Senegal karşı karşıya geldi. Oynanan müsabakayı İngiltere, 3-0 kazandı. İngilizlere galibiyeti getiren golleri, 38'inci dakikada Jordan Henderson, 45+3'üncü dakikada Harry Kane, 57'nci dakikada Bukayo Saka kaydetti. Bu sonucun ardından çeyrek finale yükselen İngiltere, Fransa ile eşleşti. Kritik maçın öncesinde İngiltere'nin yıldız futbolcusu Raheem Sterling, yaşadığı aile problemi dolayısıyla kadroda yerini alamadı. İngiliz futbolcunun yaşadığı sorun ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

İLK MAÇTA GOLÜNÜ ATTI

2022 Katar Dünya Kupası'nın İngiltere, grupta ilk maçında İran ile karşı karşıya geldi. Khalifa International Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi İngiltere 6-2 kazandı. İngilizlerin gollerini 35. dakikada Bellingham, 43. dakikada Saka, 45+1. dakikada Sterling, 62. dakikada Saka, 71. dakikada Rashford ve 90. dakikada Jack Grealish kaydetti. İran'ın gollerini 65. dakikada ve 90+13. dakikada (penaltı) Taremi attı.  

İngiltere, grupta ikinci maçında ABD ile kozlarını paylaştı. Söz konusu maçta Raheem Sterling, 68 dakikada oyunda kaldı. Yıldız oyuncu İngiltere'nin son iki maçı olan Galler ve Senegal maçında sahada yer almadı. 

STERLİNG'E HIRSIZ ŞOKU 

Raheem Sterling, İngiltere'nin Senegal ile karşılaştığı maç öncesi kadrodan çıkmak zorunda kaldı. Bunun sebebini İngiltere basını açıkladı. Sterling, evine hırsız girdiği için milli takım kampından ayrıldı ve İngiltere'ye döndü. Ailesinin durumunu kontrol ettikten sonra Katar'a tekrar döneceği öğrenildi.

Haberin Devamı

GARETH SOUTHGATE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sterling'in yaşadığı durum hakkında konuşan İngiltere Milli Takım teknik direktörü Gareth Southgate, "Sterling için öncelik ailesinin yanında olması. Geri döner mi bilmiyorum ama onun üzerinde baskı yapmak istemiyorum. Futbol, bazen en önemli şey değildir, aile önce gelir" dedi.

Yazarlar