Dünyadan Futbol Rangers'ta Rıdvan Yılmaz belirsizliği! Dikkat çeken açıklama

Rangers'ta Rıdvan Yılmaz belirsizliği! Dikkat çeken açıklama

10.11.2022 - 20:11 | Son Güncellenme:

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoçya ekibi Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın takımındaki geleceği hakkında tartışmalar devam ediyor. Eski İskoç futbolcu Alan Hutton, Milli sol bek için çarpıcı açıklamalarda buludnu.

Rangersta Rıdvan Yılmaz belirsizliği Dikkat çeken açıklama

Beşiktaş'tan sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeli ile İskoçya devi Rangers'a transfer olan ve 5 senelik imza atan Rıdvan Yılmaz'ın takımındaki geleceği ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

Haberin Devamı

Takımında forma şansı yakalamaya başlamasının ardından talihsiz bir sakatlık geçiren Milli futbolcunun geleceği hakkında eski İskoç futbolcu Alan Huttoni dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TRANSFER OLDU

Glasgow Rangers ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki sol bek, altyapısından yetiştiği Beşiktaş’tan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edildi.

TALİHSİZ SAKATLIK

Rangers ile 7 maça çıkan Milli futbolcu, 1 asist yapma başarısı gösterirken Aberdeen ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalmıştı.

Rangersta Rıdvan Yılmaz belirsizliği Dikkat çeken açıklama

TRANSFER İDDİALARI

Rangers'ta forma şansı yakalamakta zorlanan Rıdvan Yılmaz'ın ismi son günlerde transfer iddilarında yer almış ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sol bek oyuncusunu kiralamak istediği ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı

İSKOÇ İSİMDEN YORUM

Football Insider'da yer alan habere göre daha önce Rangers forması da giymiş olan eski İskoç futbolcu Alan Hutton, Rıdvan Yılmaz'ın Borna Barisic ile rekabetinin takımı ileri götürdüğünü belirterek, "Borna Barisic'in bazı maçlarda oldukça olumsuz göründüğünü düşünüyordum, geriye gitme eğilimindeydi. Bunun bir güven sorunu olup olmadığından pek emin değilim. Ama Rıdvan Yılmaz Yılmaz gelir gelmez ilk düşüncesi ileri gitmek, topu ileriye doğru oynamak ve peşinden gitmek oldu." dedi.

'KALMASINI İSTERİM'

Son dönemde Rıdvan Yılmaz hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili ise Hutton, "Sakatlığı konusunda şanssızdı, bunun nedeni muhtemelen çok fazla futbol oynamamış olmasıydı. Kalmasını ve bu pozisyon için gerçekten savaştığını görmek isterim çünkü bence orada gerçekten kanıtlayacak bir şeyi var.” sözlerini dile getirdi.

Yazarlar