İspanya La Liga Real Madrid efsanesi Marcelo, Arda Güler ile buluştu! Büyük övgü

Real Madrid efsanesi Marcelo, Arda Güler ile buluştu! Büyük övgü

09.01.2024 - 10:47 | Son Güncellenme:

Efsane sol bek Marcelo 15 yıl formasını terlettiği Real Madrid'e ziyarette bulundu. Antrenmanda Arda Güler'in yanına gelen Marcelo, milli yıldızımız ile sohbet etti. Marcelo'nun Arda Güler yorumu dikkatlerden kaçmadı.

Real Madrid efsanesi Marcelo, Arda Güler ile buluştu Büyük övgü

Kariyerini Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense'de sürdüren tecrübeli sol bek Marcelo, İspanya Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gidecek olan Real Madrid'in Valdebebas Tesisleri'nde gerçekleştirdiği son antrenmanı yerinde takip etti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Carlo Ancelotti ile selamlaşan ve eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Marcelo, takıma kendisi ayrıldıktan sonra katılan milli futbolcumuz Arda Güler'le de bir süre sohbet etti.

''ÇOK BAŞARILI OLACAKSIN''

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Marcelo, Arda Güler'le gerçekleştirdiği sohbette genç yıldıza, "Çok başarılı olacak ve ortalığı sallayacaksın" dedi ve çeşitli tavsiyelerde bulundu. 

Haberde Arda Güler'in Arandina karşılaşmasında sergilediği performans ve ortaya koyduğu sakin tavırlar için övgü dolu ifadeler kullanıldı. Arda Güler'in yaptıklarının da Marcelo'nun dikkatinden kaçmadığı belirtildi.

 

Yazarlar