İspanya La Liga Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler'e 'hazır ol' mesajı! Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü

Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler'e 'hazır ol' mesajı! Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü

25.02.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

La Liga'nın 26. haftasında sahasında Sevilla'yı ağırlayacak Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşandı. Carlo Ancelotti, genç yetenekle görüşme gerçekleştirdi ve hazır ol mesajı verdi. İşte detaylar...

Real Madridde Ancelottiden Arda Gülere hazır ol mesajı Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü

Geçtiğimiz hafta Rayo Vallecano deplasmanında beklemediği bir puan kaybı yaşayan Real Madrid, La Liga'nın 26. haftasında karşılaşacağı Sevilla'yı yenerek şampiyonluk iddiasını güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

İspanya'da merakla beklenen maç öncesi Artda Güler gelişmesi yaşandı. Ancelotti, genç yetenekle bizzat görüştü.

BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLADI

Ancelotti geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında Arda Güler hakkında açıklamalarda bulunurken 'Arda Güler'in dakika bulması neden bu kadar zor?' sorusuna "Bu diğer oyuncularla rekabet etmesine bağlı. Arda Güler henüz çok genç ve sabırlı olması gerekiyor ama oynayabilecek düzeyde." demişti.

Real Madridde Ancelottiden Arda Gülere hazır ol mesajı Sevilla maçı öncesi bizzat görüştü

ARDA'YA HAZIR OL MESAJI

Real Madrid'i çok yakından takip eden Planeta Realmadrid adlı internet sitesinde yer alan habere göre Ancelotti, Sevilla maçı öncesi Arda Güler'le bir görüşme gerçekleştirdi ve hazır ol mesajı verdi.

İtalyan teknik adam, Milli yıldıza şu sözleri söyledi: "Sana şunu söylemek isterim ki süre alacaksın. İlk 11'de mi yoksa yedek mi olursun bilmiyorum ama oynayacaksın"

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DÖNEMİ HATIRLATILDI

Haberinde detaylarında Arda Güler'in geçen sezon Fenerbahçe formasıyla Avrupa Ligi'nde Sevilla ile karşılaştığı ve harika bir performans gösterdiğinin altı çizildi.

REAL MADRİD'İN İNANCI TAM

Ayrıca Real Madrid'in Arda Güler'e olan inancı da tam. Kulüp içerisinde aldığı az sürelere rağmen Arda Güler'in potansiyelinin muazzam olduğuna ve sonunda bir yıldız olacağına inanıyorlar.

Yazarlar