İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler endişesi! İlk maçı öncesi korkutan görüntü

Real Madrid'de Arda Güler endişesi! İlk maçı öncesi korkutan görüntü

05.01.2024 - 17:04 | Son Güncellenme:

Üst üste yaşadığı sakatlıkları atlatmasının ardından Arda Güler, Real Madrid ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Genç futbolcunun yarın oynanacak olan Arandina maçında sahne alması beklenirken karşılaşmanın oynanacağı satdyumun zemini endişe yarattı.

Real Madridde Arda Güler endişesi İlk maçı öncesi korkutan görüntü

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla sezonu başında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol ekibiyle henüz ilk maçına çıkamadı.

Haberin Devamı

ANCELOTTİ OYNATMADI

Üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıkları atlatan Arda Güler, son oynanan Mallorca maçında kadroda yer alsa da Ancelotti tarafından sahaya sürülmedi.

ARDA GÜLER SAHNE ALIYOR

Öte yandan Arda Güler'in yarın İspanya Kral Kupası son 32 turunda oynanacak Arandina-Real Madrid maçında ilk sürelerini alması bekleniyor.

ZEMİN ENDİŞELENDİRDİ

Mundo Deportivo'da yer alan haberde Arda Güler'in söz konusu maçta forma giyeceği aktarılırken, Arandina'nın zemini endişe yarattı. Kral Kupası'nda bir önceki turda Cadiz'i eleyen Arandina'nın stadının zeminindeki bozukluklar dikkat çekti.

7 Aralık tarihinde oynanan ve 2-1 Arandina lehine sonuçlanan maçtaki zeminin durumu şu şekilde görüntülendi

Real Madridde Arda Güler endişesi İlk maçı öncesi korkutan görüntü

ARDA ENDİŞESİ

Haberin Devamı

Oldukça uzun bir sakatlık sürecinden geçen Arda'nın ilk maçını böyle bir zeminde oynayacak olması korku yarattı. Bugün maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Carlo Ancelotti, genç futbolcuyla alakalı bir açıklama yaptı; 'Arda Güler'in yarınki Arandina maçına ilk 11 başlama ihtimali bulunuyor.'

Yazarlar