Galatasaray SON DAKİKA | Mauro Icardi'den kötü haber! Galatasaray Kulübü: Bir süre oynamayacak

SON DAKİKA | Mauro Icardi'den kötü haber! Galatasaray Kulübü: Bir süre oynamayacak

05.01.2024 - 14:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Konyaspor maçı öncesi Arjantinli golcüden kötü haber geldi.

SON DAKİKA | Mauro Icardiden kötü haber Galatasaray Kulübü: Bir süre oynamayacak

Süper Lig'deki Konyaspor maçına hazırlanan Galatasaray'da Mauro Icardi son iki antrenmanda takım çalışmasında yer almamıştı. 

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulüp, Arjantinli golcünün göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildiğini duyurdu.

Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisinde sakatlık yaşayan Mauro Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Mauro Icardiden kötü haber Galatasaray Kulübü: Bir süre oynamayacak

Arjantinli golcünün Konyaspor ve Sivasspor maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi. 

BOEY VE TORREIRA CEZALI

Galatasaray'da Icardi'nin dışında Sacha Boey ve Torreira cezalı olduğu için Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Ziyech ve Bakambu ise Afrika Kupası için ülkelerinin kamp kadrosunda yer alıyor. 

KONYASPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Süper Lig'de Pazar günü sahasında Konyaspor'u konuk edecek Galatasaray, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman topla ısınmayla başladı. 3 grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi. Sarı-kırmızılılar, yarın saat 18.00'de yapacağı idmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Yazarlar