İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! 'Ancelotti'nin planları değişti'

Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! 'Ancelotti'nin planları değişti'

13.05.2024 - 07:55 | Son Güncellenme:

Arda Güler, Real Madrid formasıyla büyülemeye devam ediyor. Milli futbolcu Granada karşısında da attığı golle takımına katkı sağladı ve aldığı süreleri yine iyi değerlendirdi. İspanyol basını Arda Güler'in performansı sonrası Ancelotti'nin planlarının değiştiğini vurguladı.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottinin planları değişti

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'de aldığı süreleri iyi değerlendirmeye devam ediyor. Granada karşısında attığı gol ve etkileyici performansıyla bir kez daha Ancelotti'nin gözüne giren Arda Güler, İpanyol basınında da manşetleri süsledi. Arda Güler'in performansı sonrası Ancelotti'nin planlarının değiştiği vurgulandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İSPANYA'DA MANŞETLERİ SÜSLEDİ

Arda Güler, Granada karşısında attığı gol ve beğenilen performansının ardından İspanyol basınında manşetleri süsledi.

İspanya'daki Arda Güler yansımaları şu şekilde:

AS

'Bu çocuk çok özel. Arda Güler harika bir gol attı. Türk futbolcu bir önceki hafta San Sebastian'da yaptığı gibi yine fileleri havalandırdı. Granada karşısında golünü harika bir vuruşla yaptı'

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottinin planları değişti

DEPOR

'Arda Güler topu ustaca kontrol etti ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. Granada kalecisinin yapacak bir şeyi yoktu. Arda oynadığı toplamdaki 210 dakikada lig sezonundaki birikimlerini katladı'

MARCA

'Arda Güler kendisine dakika verildiği anda büyük bir sıçrama yapıyor. Evet bu takıma daha Mbappe gelecek ama bir de Arda Güler meselesi var. Bu sezon pek oynamadı ama oynadığında da özel bir futbolcu olduğunu görmek zor olmadı. Ligdeki üç golü bir şeyler söylüyor ama asıl oyunu kendisi hakkında daha fazla şey anlatıyor. 19 yaşında bir fenomeni andıran Türk futbolcuyu dikkatle izleyin'

Haberin Devamı

MERIDIANO

'Genç Türk hücum oyuncusu aldığı dakikalar içerisinde gelecekte önemli bir isim haline gelebileceğini gösteriyor. Ayaklarının altındaki yeteneği ortaya koyan ve bir an önce kullanılması gereken bir performans. Yeni sezon kadro yapılanmasında en önemli konulardan biri genç oyuncunun durumu olacak'

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottinin planları değişti

EL DESMARQUE

Türk futbolcu LaLiga'da gol atmak için en az dakikaya ihtiyaç duyan oyuncu. Ligde Real Madrid takımıyla sadece 255 dakika içinde, bu cumartesi Granda maçında attığı gol de dahil olmak üzere şimdiden üç gol attı.

"ANCELOTTI'NİN PLANLARI DEĞİŞTİ"

Arda Güler'in şampiyonluğun garantilenmesinin ardından ilk 11'de yer alması ve aldığı dakikaları verimli geçirmesi Ancelotti'nin de planlarını değiştirdi. İtalyan teknik adamın Arda Güler'i gelecek sezon da takımda tutma kararı aldığı belirtildi.

Ayrıca milli futbolcunun soyunma odasında daha popüler daha geldiği ve takım arkadaşları tarafından daha olgun karşılandığı ifade edildi.

"ARDA KONUMUNU SAĞLAMLAŞTIRIYOR"

Real Madrid'e yakın kaynaklardan Planeta Madrid'in servis ettiği habere göre Arda Güler, takımdaki yerini sağlamlaştırıyor. Carlo Ancelotti'nin dakika borçlu olduğu oyuncuların başında geldiği belirtilen Arda Güler'in sakatlık sonrası süre bulmakta zorlandığı dönemlerde sadece yedek kulübesinde kaldığı ve ısınmakla yetindiği günlerden ziyade performansını giderek artırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

Ayrıca Arda Güler'in Ancelotti'nin kafasındaki tüm şüpheleri kaldırdığı ve Ocak ayından bugüne kadar garip bir olgunluk gösterdiği vurgulandı.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottinin planları değişti

RELEVO: ARDA GÜLER ARTIK DAHA POPÜLER

İspanya'dan Relevo'nun haberine göre ise Arda Güler, Real Madrid soyunma odasında artık daha popüler hale geldi. Haberde "Takım arkadaşları onu daha olgun ve kulüpteki hayata tamamen adapte olmuş olarak görüyor. Her geçen gün, hem saha içinde hem de kişisel olarak herkesi biraz daha ikna ediyor." denildi.

"SON BİRKAÇ AYDA DEĞİŞTİ"

Haberin devamında Arda Güle'in sonbirkaç ayda tüm dinamikleri tersine çevirdiği ve rekabetin yoğun olarak yaşandığı Real Madrid'de çalışmaları sayesinde kendini ispat ettiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Arda Güler'in Granada'ya attığı golle takımın seviyesine uyum sağladığı okuyuculara aktarıldı. Granada karşısında sadece attığı gol ile değil oynadığı etkileyici futbol ile Real Madrid seviyesine ulaştığı yazılan Arda Güler için "LaLiga'nın geri kalanında da bunu tekrarlayabileceğine şüphe yok." denildi.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottinin planları değişti