İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı

Real Madrid'de Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı

14.11.2023 - 12:13 | Son Güncellenme:

Sezon başı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz yeni takımıyla sahaya çıkamadı. İspanyol basını da genç yıldızın sakatlığı hakkında dikkat çeken bir haber kaleme aldı. İşte detaylar...

Real Madridde Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı

Geçen sezon Fenerbahçe'de harikalar yaratan milli yıldız Arda Güler, sezon başı Real Madrid'e transfer oldu. Genç futbolcu, yaşadığı sakatlık sebebiyle yeni takımında henüz resmi maça çıkamadı.

Haberin Devamı

Son olarak tekrardan sakatlanan Arda Güler, yaklaşık 1 ay daha sahalarda uzak kalacağı ifade ediliyor.

2 KEZ KADROYA GİRDİ FAKAT OYNAMADI

Arda Güler, bu sezon 2 kez geniş kadroya alındı. Biri Şampiyonlar Ligi, diğeri ise La Liga maçında yedekte olan genç futbolcu, söz konusu müsabakalarda oyuna girmedi.

Real Madridde Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı

İspanyol basınından Marca, Arda Güler'in sakatlığını kaleme aldı. Arda'nın sakatlığı için Real Madrid'in hedefi anlatılırken şu ifadeler kullanıldı: Öncelik büyük umutlar beslenen 18 yaşındaki bir genci kurtarmak. Şu anda parola net. Geri dönüşü için tarih belirlemek yok.

BRAGA KADROSUNDA NEDEN YER ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Marca'nın haberine göre İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Arda Güler'le mümkün olduğunca çok ilgilenmek isteyen ilk kişi oldu. Hatta geçtiğimiz Çarşamba günü Ancelotti, Braga karşısında, genç futbolcunun sakatlığının daha fazla konuşulmasını önlemek ve Santiago Bernabeu'nun nasıl bir yer olduğunu görmesi için Arda Güler'i kadroya aldı.

Haberin Devamı

Haberin detaylarına göre soyunma odasında Arda'nın tekrar sakatlandığını biliyorlardı ama herkes onun yanında yer aldı ve destek verdi. Maçın sonunda bile Ancelotti oyuncuya yaklaşarak fırsat bulacağını ve şu anda acele etmesi gereken son şeyin bu olduğunu anlatmaya çalıştı.

Real Madridde Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı

KULÜP DOKTORU KOVULDU

Marca'nın geçtiğimiz günlerde yayınladığı özel haberine göre Real Madrid, Arda Güler'in tekrarlayan sakatlıkları sonrası baş sağlık görevlisi Niko Mihic'in görevine son verdi.

Sadece Arda Güler'in durumu değil, aynı zamanda geçen yıldan bu yana yaşanan sakatlıklar (Benzema, Alaba ve Ceballos) sonucu tedavi süreçleri için kulüp içerisinde tartışmalar yaşandı ve bu olaylar kulüp yönetimine kadar uzandı. Sonucunda Real Madrid yönetimi, Mihic ile yollarını ayırma kararı aldı.