Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'ndan ayrılık kararı! Bonservis bedelini duyurdular

Kerem Aktürkoğlu'ndan ayrılık kararı! Bonservis bedelini duyurdular

14.11.2023 - 11:54 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun yaz aylarında Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. Alman basını yıldız oyuncunun bonservis bedelini de duyurdu.

Kerem Aktürkoğlundan ayrılık kararı Bonservis bedelini duyurdular

Galatasaray'da son haftaların eleştirilen ismi Kerem Aktürkoğlu'nun yaz aylarında Galatasaray'dan ayrılma fikrini düşündüğü öen sürüldü. Sky Sports, yıldız oyuncunun bonservis bedelini de duyururken transfer olabileceği muhtemel ligler hakkında da bilgi verildi.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU: AVRUPA HEYECAN VERİCİ OLABİLİR

Bayern Münih-Galatasaray maçı öncesi Transfermarkt'a açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'ya transfer olmanın heyecan verici olabileceğini aktarmıştı. Aktürkoğlu, "Elbette geleceğimi düşünüyorum. Yurt dışına transfer olmak, yeni görevler üstlenmek ve diğer liglerde oynamak heyecan verici olabilir. Ancak şu anda Galatasaray'a ve buradaki performansıma odaklanıyorum. Diğer şeyler zamanla belli olacak. Eğer bir transfer seçeneği olsaydı, oyun tarzıma uygun ve kendimi daha da geliştirebileceğim bir ligi seçerdim." şeklinde konuşmuştu.

Kerem Aktürkoğlundan ayrılık kararı Bonservis bedelini duyurdular

SKY SPORT DUYURDU: YAZIN AYRILMA FİKRİNE AÇIK

SkySport'tan Ben Heckner imzalı habere göre Kerem Aktürkoğlu, yaz aylarında Galatasaray'dan ayrılma fikrine sıcak bakıyor. Habere göre Almanya, İngiltere ve İspanya'dan bazı kulüplerin Kerem Aktürkoğlu'na hayran kaldığı ve yazın Galatasaray'ın kapısını çalabileceği belirtildi. Haberde Kerem Aktürkoğlu'nun 15-20 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan ayrılabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA YILDIZINI PARLATTI

2020-2021 sezonunun başında 24 Erzincan'dan Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılılarda zirveye ulaştı. Galatasaray'a transfer olduğu 2020-2021 sezonunda oynadığı 29 karşılaşmada 6 gol 6 asistlik performans sergileyen genç yıldız bir sonraki sezon ise 52 maçta attığı 13 gol ve 9 asistle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'ın şampiyonlukla taçlandırdığı 2022-2023 sezonunda Mauro Icardi ile sezona damga vuran Kerem Aktürkoğlu, 10 gol atıp 12 asist yapmıştı. Genç yıldız bu sezon şu ana kadar oynadığı 22 maçta ise 5 gol atıp 6 asist yaptı.

Kerem Aktürkoğlundan ayrılık kararı Bonservis bedelini duyurdular

POZİSYONU DEĞİŞTİ!

Galatasaray'a transfer olduğu 2020-2021 sezonundan bu sezon başına kadar sol kanatta görev yapan ve başarılı sezonları geride bırakan Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha transferi sonrası Okan Buruk tarafından on numara pozisyonunda değerlendirildi.

Kerem Aktürkoğlu yeni pozisyonunda sol kanatta gösterdiği etkiyi bırakamadı. Genç oyuncu özellikle Kopenhag, Bayern Münih ve son Atakaş Hatayspor maçlarında kaçırdığı net pozisyonların ardından büyük eleştiri toplamıştı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'DAN KEREM KARARI! SOL KANADA GEÇİYOR

Galatasaray’da milli ara sonrası ön tarafta taşlar yerinden oynayacak. Teknik Direktör Okan Buruk’un, hücum hattındaki tıkanma üzerine kafa yorduğu ve milli aranın ardından bazı değişiklikler yapmayı planladığı öğrenildi.

Haftalardır 10 numara pozisyonunda forma giyen Kerem Aktürkoğlu’nun sol kanattaki gibi etkili olamamasından rahatsız olan Buruk’un, genç futbolcuyu tekrar eski pozisyonuna kaydıracağı dile getirildi. Kerem’in sol içte oynadığında gol ve asist sayısının yüksekliğini de dikkate alan tecrübeli çalıştırıcının, Icardi’nin de bu formasyondan olumsuz etkilendiği kanaatine vardığı belirtildi.

Kerem Aktürkoğlundan ayrılık kararı Bonservis bedelini duyurdular

Kerem’in geçen sezon Icardi’ye gönderdiği pasları bu sezon veremediği, bunda da oynadığı pozisyonun etkili olduğu vurgulandı. Zaha’nın ise bu kurguda sağ açıkta düşünüleceği hatta bazen kulübeye de geçebileceği bildirildi.

10 numara için ise Okan Buruk’un Ziyech ve Mertens arasında bir tercih yapacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın bunu, ilk oynanacak Alanyaspor karşılaşmasında uygulayabileceği dile getirildi.

Haberin Devamı

Yazarlar