İspanya La Liga Real Madrid'e 4 gol birden attı! 76 yıllık rekor yerle bir oldu

Real Madrid'e 4 gol birden attı! 76 yıllık rekor yerle bir oldu

26.04.2023 - 07:44 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'nın 31. haftasında Real Madrid, Girona'ya konuk oldu. Heyecan dolu maçta ev sahibi ekibin Arjantinli futbolcusu, attığı goller ile Real Madrid takımına 76 yıl sonra bir ilki yaşattı.

Real Madride 4 gol birden attı 76 yıllık rekor yerle bir oldu

Real Madrid, La Liga'nın 31. hafta maçında Girona ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç Estadi Municipal de Montilivi Stadyumu'nda oynandı. Kritik maçta goller adeta yağmur oldu yağdı. Müsabakada Girona'nın Arjantinli futbolcusu, attığı goller ile Real Madrid'e 76 yıl sonra bir ilki yaşattı.

Haberin Devamı

GOL PERDESİ AÇILDI

Karşılaşmanın 12. dakikasında Riquelma'nin sol kulvardan ceza sahasına gönderdiği enfes derinlemesine pasında Martin bekletmeden Gutierrez'e bıraktı. Gutierrez'in ceza sahasının içerisinde solunda yaptığı ortaya Castellanos kale ağzına kafa vuruşu yapıp fileleri havalandırdı.

FARK 2'YE ÇIKTI

24. dakikasında Maretinez'in kendi yarı sahasının sağından savunma arkasına gönderdiği uzun topa Militao, arkadaki Castellanos'u fark etmeyip büyük hata yaptı. Catellanos orta kulvarda topu göğsüyle önüne alıp ceza sahasına girdikten sonra sağ ayağıyla çektiği şutta topu Lunin'in bacak arasından filelere gönderdi.

Real Madride 4 gol birden attı 76 yıllık rekor yerle bir oldu

REAL MADRİD GOLÜ BULDU

Müsabakanın 34. dakikasında Asensio'nun sağ iç kulvarda sol ayağıyla yaptığı ortada Vinicius Jr. ofsayttan çok iyi kaçıp arka direkte yaptığı kafa vuruşunda topu filelere gönderdi.

Haberin Devamı

CASTELLANOS HAT-TRİCK YAPTI

İkinci yarının ilk atağında Coutı sağ kanattan ortasını yaptı. Martin'in üstünden atladığı topa Castellanos kale ağzında sağ ayağıyla vuruşunu yapıp fileleri havalandırdı ve hat-trick yaptı.

DÖRDÜNCÜ GOLÜNÜ ATTI

62. dakikada sağ kanattan korneri paslaşarak kullanan Girona'da Couto, ceza sahası dışında sağ iç kulvardan şutunu çekti. Savunmadan seken top kale ağzına havalandı ve Castellanos, Militao'nun yanından kafa vuruşunu yapıp topu 4. kez filelere gönderdi.

Real Madride 4 gol birden attı 76 yıllık rekor yerle bir oldu

76 YIL SONRA BİR İLK YAŞANDI

Girona'nın tecrübeli oyuncusu Valentin Castellanos, 1947'den bu yana Real Madrid'e karşı bir La Liga maçında dört gol atan ilk oyuncu oldu.

VAZQUEZ'İN GOLÜ SKORU BELİRLEDİ

Müsabakanın 85. dakikasında Diaz sol iç kulvardan topla birlikte çok hızlı geldi ancak Bueno durdurdu. Seken topu Vinicius Jr. solda kontrol edip ceza sahasının solundan içeriye çevirdi. Vazquez altı pasın gerisinden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

Heyecan dolu maçı ev sahibi ekip Girona 4-2'lik skorla kazandı.

Maçın ardından açıklama yapan Castellano, "Real Madrid'e bir gol atmak bile hayalken, dört gol atmayı aklımın ucundan bile geçirmemiştim" dedi.

Real Madride 4 gol birden attı 76 yıllık rekor yerle bir oldu

Real Madride 4 gol birden attı 76 yıllık rekor yerle bir oldu