İspanya La Liga Real Madridli Alvaro Morata, yıllık 35 milyon euroluk teklifini reddetti

Real Madridli Alvaro Morata, yıllık 35 milyon euroluk teklifini reddetti

10.05.2017 - 16:24 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in golcüsü Alvaro Morata'nın, Çin Süper Ligi'nden gelen yıllık 35 milyon Euro'luk teklifi reddettiği iddia edildi.

Real Madridli Alvaro Morata, yıllık 35 milyon euroluk teklifini reddetti

İspanyol Marca gazetesi, Real Madrid'in golcüsü Alvaro Morata için dikkat çeken bir habere imza attı. Marca, adı açıklanmayan bir Çin kulübünün Morata'ya yıllık 35 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.

Haberin Devamı

5 yıllık sözleşme karşılığında 175 milyon Euro'yu reddettiği öne sürülen Morata'nın, gelecek yıl İspanya Milli Takımına seçilebilmek için bu teklife olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

Karim Benzema'nın ardından 2. tercih olmasına karşın, Real Madrid formasıyla bu sezon 20 gole imza atan Morata ile Chelsea de ilgileniyor. Chelsea Menajeri Antonio Conte, Juventus'ta birlikte çalıştığı Morata'yı transfer etmek için nabız yokluyor.

Messi ve Ronaldo'nun ardından

Morata bu rekor teklifi kabul etmiş olsaydı, dünyanın en iyi futbolcuları kabul edilen takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ve Barcelona'nın yıldızları Lionel Messi ve Neymar'ın ardından, takımında yedek olmasına rağmen dünyanın en fazla yıllık ücret alan oyuncuları arasına girecekti. (Ntvspor)

Yazarlar