Futbol Rıdvan Dilmen, genç oyuncularla GOAL Sergisi'ni gezdi

Rıdvan Dilmen, genç oyuncularla GOAL Sergisi'ni gezdi

18.03.2016 - 20:14 | Son Güncellenme:

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 12 altyapı futbolcusuyla birlikte GOAL Sergisi'ni gezdi.

Rıdvan Dilmen, genç oyuncularla GOAL Sergisini gezdi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Sefada Entertainment işbirliğiyle düzenlenen, kapsamlı futbol koleksiyonun sergilendiği GOAL Sergisi'ni ziyaret eden Dilmen ve genç futbolcular, futbol tarihinde bir yolculuk yaptı.

Haberin Devamı

Genç futbolcular futbol tarihine ismini yazdıran efsane isimlerin kramponlarını, formalarını ve diğer kişisel eşyalarını yakından inceleme fırsatı buldu. Sporcular Rıdvan Dilmen'in sergide yer alan parçalarla ilgili değerlendirmelerini de büyük bir ilgiyle dinledi.

Rıdvan Dilmen, ziyaretiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Genç oyuncularımızı GOAL Sergisi'ne motivasyonlarının artması için davet ettik. Kendileriyle sohbet ederken futbol yaşamlarının yanı sıra okullarını da ihmal etmediklerini de öğrendim. Geleceğimizin aydınlık olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu arkadaşlarımızdan bazıları sergide yer alan bu kupaları kazanırlar. Tüm sporcu kardeşlerimize sadece futbolda değil de hayatlarında da başarılar dilerim. Aynı zamanda GOAL Sergisi'ni de çok beğendim. Benden önceki nesil de benim neslim de benden sonraki yıldızlar da tek bir sergide toplanmış. Benim idollerime ait objeler de buradan yer alıyor."

Haberin Devamı

MARADONA VE PELE SIRT SIRTA GOAL SERGİSİ'NDE

Dünya futbol tarihinin en kapsamlı koleksiyonu olan ve 30 milyon Euro değerindeki World Football Collection'ın en değerli 600 eserinin yer aldığı GOAL Sergisi'nde futbol tarihinin en büyük iki ismi Diego Armando Maradona ve Pele'nin formaları sırt sırta ziyaretçileri karşılıyor.

Futbol gündemini sürekli meşgul eden Messi - Ronaldo rekabeti de GOAL Sergisi'nde iki adımlık mesafede yaşanıyor. Liverpool'un efsane kaptanı Steven Gerrard'ın İstanbul'da oynanan 2005 Şampiyon Ligi Finali'nde giydiği imzalı krampondan Roberto Baggio'nun attığı 200. gol anısına üretilen özel şapkaya kadar pek çok nadide eserin yer aldığı GOAL Sergisi, 5 Haziran'a kadar tüm futbolseverleri ağırlayacak.