Fenerbahçe Rodrigo Becao'dan İsmail Kartal yorumu! 'Prensipleri olan bir teknik adam'

Rodrigo Becao'dan İsmail Kartal yorumu! 'Prensipleri olan bir teknik adam'

14.10.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, milli arada açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunmacı, İsmail Kartal'la çalışmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Rodrigo Becaodan İsmail Kartal yorumu Prensipleri olan bir teknik adam

Süper Lig ve Konferans Ligi'nde kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de Rodrigo Becao suskunluğunu bozdu. Sarı-lacivertlilerin yakaladığı galibiyet serisi hakkında konuşan Brezilyalı stoper, "16 maçta 16 galibiyetle başladık. Bize göre bu fazlasıyla iyi bir istatistik. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Çalışarak çok daha iyisini de ortaya koyabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Rodrigo Becao, "Hedefim, amacım Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda hak ettiği zaferleri tattırabilmek, bu konuda Fenerbahçe'ye yardımcı olabilmek. Uzun süredir gelmeyen bir şampiyonluk söz konusu Türkiye Süper Ligi'nde. Bu sene umuyorum bu şampiyonluğu elde edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Sahada başarı için iletişimin önemine dikkat çeken Brezilyalı stoper, "Kalite her zaman sorununuzu çözecek bir unsur değildir. Bunun yanı sıra takım arkadaşlarınıza yardımcı olabilecek iletişiminiz, saha içerisinde göstermiş olduğunuz istek ve azim... Bunlar bana göre çok ama çok önemli. Çünkü futbol sadece kaliteyle oynanan bir oyun değil. Bunun yanına iletişim ve özveriyi de eklemek gerekiyor. Bizim takım olarak iyi bir iletişime sahip olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NTV'ye verdiği röportajda İsmail Kartal'la çalışmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Rodrigo Becao, "Güçlü prensipleri olan bir teknik adam kendisi ve oyuncularla olan iletişiminin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Bireysel olarak oyuncularla sürekli diyalog halinde. Kendi adıma onunla çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söyleyebilirim" diye konuştu.

Rodrigo Becaodan İsmail Kartal yorumu Prensipleri olan bir teknik adam

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Fenerbahçe'nin sezon başında 8 milyon 310 bin euro bedelle renklerine bağladığı Rodrigo Becao kısa süre içerisinde savunmanın vazgeçilmezi oldu. Brezilyalı stoper bu sezon 10 müsabakada şans buldu ve 1 gol sevinci yaşadı. Sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek Rodrigo Becao'nun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Bahia altyapısında futbola başlayan tecrübeli savunmacı daha sonra CSKA Moskova ve Udinese formaları giydi.