İtalya Serie A Roma'nın ikincilik inadı sürüyor

Roma'nın ikincilik inadı sürüyor

08.05.2016 - 15:58 | Son Güncellenme:

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 37. haftasında Roma, Chievo Verona'yı 3-0 yenerek, maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi.

Romanın ikincilik inadı sürüyor

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 50 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip, 18. dakikada Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı başkent takımı, 39. dakikada Alman defans oyuncusu Antonio Rudiger'in kafa golüyle farkı 2'ye çıkartırken, ilk yarı Roma'nın 2-0 üstünlüğüyle tamamladı.

Fazla gol pozisyonunun olmadığı ikinci yarıda, 85. dakikada Totti'nin ara pasında hareketlenen Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, takımının 3. golünü atarak, maçın skorunu 3-0 olarak tayin etti.

Roma, bu sonuçla puanını 77'ye yükselterek, maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı. 76 puanlı Napoli, bu akşam Torino deplasmanında ikinciliği geri almak için mücadele edecek.

Ligi şampiyon tamamlayan Juventus da bu akşam, ligden düşmesi daha önce kesinleşen Hellas Verona ile deplasmanda karşılaşacak.

Yazarlar