Beşiktaş Ryan Babel'den Burak Yılmaz'a destek! 'Daha akıllı dönecek'

Ryan Babel'den Burak Yılmaz'a destek! 'Daha akıllı dönecek'

10.11.2023 - 19:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ryan Babel, siyah-beyazlılardaki görevinden istifa eden Burak Yılmaz'a destek verdi.

Ryan Babelden Burak Yılmaza destek Daha akıllı dönecek

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası geçici olarak teknik sorumluluk görevine getirilen Burak Yılmaz, üst üste kötü sonuçlar sonrası görevinden ayrıldı. Burak Yılmaz'ın istifasının ardından Ryan Babel'den çarpıcı bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'la birlikte forma giyen Ryan Babel, Burak Yılmaz'a destek çıktı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ryan Babel, "Yeni nesil teknik direktörler futbolu olumlu yönde değiştirecek. Burak Yılmaz daha güçlü ve daha akıllı dönecek inşallah" ifadelerini kullandı.

Ryan Babelden Burak Yılmaza destek Daha akıllı dönecek

36 yaşındaki Ryan Babel, Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde 89 maça çıktı. Hollandalı hücumcu bu süreçte 29 gol ve 12 asist üretti.

BURAK YILMAZ'DAN 4 MAĞLUBİYET

Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in istifasının ardından geçici olarak göreve getirildiği Beşiktaş'ta 6 maça çıktı. Beşiktaş, Burak Yılmaz döneminde 4 Süper Lig ve 2 UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında sahne aldı.

Ryan Babelden Burak Yılmaza destek Daha akıllı dönecek

Siyah-beyazlılar bu süreçte İstanbulspor ile Gaziantep FK'yı mağlup etti. Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın başında çıktığı mücadelelerde Bodo/Glimt maçları, Galatasaray ve Antalyaspor'a mağlup oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın istifasının ardından şu açıklamayı yapmıştı: "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Yazarlar