Galatasaray Sacha Boey'dan transfer mesajı! 'Galatasaray teklifler aldı'

Sacha Boey'dan transfer mesajı! 'Galatasaray teklifler aldı'

20.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un yükselen değeri Sacha Boey, Fransız kulübünün kendisiyle ilgilendiğini açıkladı, “Marsilya ile temasım oldu. Galatasaray teklifler aldı” ifadelerini kullandı.

Sacha Boeydan transfer mesajı Galatasaray teklifler aldı

Galatasaray’ın başarılı sağ beki Sacha Boey, Fransa liginin en önde gelen kulüplerinden Marsilya’nın kendisiyle ilgilendiğini bildirdi. Carre’ye açıklamalarda bulunan Boey, Galatasaray ile Marsilya’nın transfer konusunda görüşme yaptığını ifade etti.

Haberin Devamı

Hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili konuşan sarı-kırmızılı futbolcu, “Marsilya’nın benimle ilgilendiği doğru. Marsilya ile ilgili temasım oldu. Galatasaray teklifler aldı” dedi.

Premier Lig’de oynamak istediğini her fırsatta dile getiren 23 yaşındaki Sacha Boey, Arsenal’in kendisiyle ilgilendiğini ancak İngiliz ekibinden resmi bir teklifi almadığını bildirdi. Boey, “Premier Lig’de fırsatlar yakaladım. Arsenal doğru muydu? Ben öyle düşünmüyorum. Galatasaray ve Arsenal arasında bazı görüşmeler vardı. Ama ilgi olduğunda ve teklif olmadığında, bu benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Arada büyük bir fark var” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın 2021’de 1,1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Rennes’den kadrosuna kattığı Sacha Boey’in sarı-kırmızılı kulüple 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Boey’in Fransa Milli Takımı’na çağrılmaması ülkede tartışma konusu olmuştu.

Haberin Devamı