Voleybol Saliha Şahin antrenmana geç kaldı! Çark 'cezası'

Saliha Şahin antrenmana geç kaldı! Çark 'cezası'

07.11.2023 - 09:44 | Son Güncellenme:

Eczacıbaşı'ndan Polonya ekibi Chemik Police'a transfer olan Saliha Şahin antrenmana geç kalınca çark çevirmek zorunda kaldı. Polonya ekibi o eğlenceli anları paylaştı.

Saliha Şahin antrenmana geç kaldı Çark cezası

Sezon başında Eczacıbaşı'ndan ayrılarak Chemik Police'a transfer olan Saliha Şahin Polonya'daki ilk kupa şampiyonluğunu elde etmişti. Polonya ekibinde antrenmana geç kalan Saliha Şahin tatlı bir ceza oyunu ile karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

SALİHA ÇARKI ÇEVİRDİ
Polonya ekibinin yaptığı paylaşımda Saliha'nın takım arkadaşları önünde çark çevirdiği görülüyor. Saliha geç kalma cezası olarak takım arkadaşlarına pasta ısmarlayacak. Chemik Police o anların görüntülerini paylaşırken şu notu paylaştı:

"Çarkı çevir, ne yapacağını gör.

Chemik Police antrenmana geç kalmak, video çekiminde telefonunun çalması gibi durumlar için oyunculara çark hazırladı.

Antrenmana geç kalan Saliha, çarkı çevirdi ve takımdaki tüm kızlara pasta ısmarladı."

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK SAYISI SALİHA'DAN
Polonya Süper Kupası'nda Chemik Police ve LKS Lodz karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Chemik 3-1 kazandı. Saliha maç boyunca iyi bir performans sergilerken şampiyonluk sayısı Saliha'dan geldi. Sayı sonrası tüm takım büyük sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

Saliha Şahin antrenmana geç kaldı Çark cezası

SALİHA'DAN 13 SAYILIK KATKI
Chemik Police'da Saliha Şahin 4 sette 1 ace ve toplamda 13 sayı kaydetti. Saliha, Eczacıbaşı'nda en son olarak 2022 yılında CEV Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

POLONYA BASINI: TÜRK OYUNCU DURDURULAMADI
Polonya basınında yapılan maç analizinde Saliha Şahin'den övgü ile bahsedildi. Üçüncü set için yapılan yorumda şu ifadeler kullanıldı: Üçüncü setin sonunda Lodz takımı seti tersine çevirmeye çalıştı, farkı iki sayıya indirmeyi başardı (20:22), ancak daha sonra Saliha Şahin durdurulamadı. Chemik ekibinin Brezilyalı hücum oyuncusu Bruna Honorio'nun kullandığı set topuna Türk oyuncu öncülük etti."

Saliha Şahin antrenmana geç kaldı Çark cezası

'ZAFERİ SALİHA MÜHÜRLERDİ'
Maçın son seti için ise; "Chemikli oyuncular büyük bir özgüvenle oynadılar, hiç hata yapmadılar ve giderek avantajlarını artırdılar. Diğerlerinin yanı sıra, Diouf'un bloğundan sonra 6:3, Lukasik'in servisinden sonra 12:8, Honorio'nun hücumundan sonra 15:9, Iga Wasilewska'nın atağından sonra 20:12 ve Aleksandra Dudek'in servisinden sonra durumun 24:16 oldu. Chemik'in zaferi SALİHA Şahin tarafından mühürlendi." ifadeleri kullanldı.

Haberin Devamı

Grupa Azoty Chemik Police, kulüp tarihinde dördüncü kez Polonya Süper Kupası'nı kazandı.

Yazarlar