İtalya Serie A Salih'in menajerinden transfer açıklaması!

Salih'in menajerinden transfer açıklaması!

13.10.2014 - 14:39 | Son Güncellenme:

Roma'da kiralık olarak oynayan Salih Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, genç futbolcunun Avrupa'da devam edeceğini, dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Salihin menajerinden transfer açıklaması

Salih’in kiralık olarak bir başka takıma gideceği yönündeki iddialara tepki gösteren Uzun, “Salih’in kiralık olarak bir takıma gideceği konusunda Roma’nın almış olduğu her herhangi bir karar yok. Salih’in 3 haftayı bulan bir sakatlık süreci vardı. Juventus maçından önce antrenmana çıktı ve hocası çok memnun kaldı ve onu Juventus maçı kadrosuna aldı” dedi.

GARCIA İLE İTALYANCA KONUŞMAYA BAŞLADI

Radyospor’da canlı yayın konuğu olan FIFA menajeri Ömer Koray Uzun, “Salih fiziksel açından çok iyi duruma geldi. Teknik direktörü Rudi Garcia çok memnun kendisinden. İtalyanca konusunda da ilerleme kaydetti. Az da olsa hem takım arkadaşları hem de hocasıyla konuşuyor. Bu da hocayı çok memnun ediyor. Garcia ile bilhassa İtalyanca konuşmaya çalışıyor. Garcia ilk fırsatta Salih’e şans verecektir” ifadelerini kullandı.

GAYRİ RESMİ AÇIKLAMALARLA KİRALIK OLARAK BİR BAŞKA TAKIMA GİTMEZ


Uzun, “Salih’in bu sezon Roma’da en az 15 maç oynamasını hedefliyoruz. Kupa, lig ve Şampiyonlar Ligi’nde Roma’nın daha çok maçı var. Takım çok iyi gidiyor. Salih ilk fırsat bulduğu maçtan itibaren daha fazla süre alacağına inanıyorum. İki senelik bir plan çerçevesinde Roma, Salih’i transfer etti. Her hangi bir gayri resmi açıklamayla Salih, Roma’dan ayrılmaz. Maalesef ülkemizde Salih’in oynayamasın, işler istediği gibi gitmesin şeklinde bir düşünce var” dedi.

AVRUPA’DA SÜREKLİ KALACAĞINA İNANIYORUM

Uzun, “Ben Salih’in Avrupa’da kalacağına inanıyorum. Hem kişiliğinin gelişmesi hem de futbol anlamında elinden geleni yapıyor. Ben burada kalacağını ve Avrupa’da devam edeceğini düşünüyorum. Herhangi bir sakatlık vb. olmadığı sürece Salih’in Avrupa’da başarılı olacağını ve sürekli kalacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı



Yazarlar