GalatasarayŞampiyon Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Şampiyon Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

28.05.2025 - 19:19 | Son Güncellenme:

Şampiyon Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında 30 Mayıs Cuma günü RAMS Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Şampiyon Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saati basına açık tutuldu. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışma ısınma hareketleriyle başladı. İki gruba ayılan futbolcular, top kapma çalışmasıyla sürdürdükleri idmanda dar alanda çift kale maç yaptı. Oyuncular, antrenmanı taktik çalışmayla sonlandırdı.

Haberin Devamı

Antrenmana milli takımlara davet edildiği için özel izinli olan Lucas Torreira ile Alvaro Morata katılmadı. Tedavilerine devam edilen Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakcı çalışmada yer almadı.

Çalışma sırasında kafasını kale direğine çarpan kaleci Günay Güvenç, tedavisinin ardından antrenmana devam etti.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

KEŞFETYENİ
Elendikten sonra ilk kez açıkladı! 'İki kişiye kırgınım'
Elendikten sonra ilk kez açıkladı! 'İki kişiye kırgınım'

Cadde | 28.05.2025 - 11:13

Yağmur Banda, elendikten sonra çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yazarlar